Alphapol

Alphapol

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 551
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 mg (50 tabletter)
La sustancia: Metandienon oralt (Dianabol)
25.59€

Allmän information om Alphapol i Sverige

Alphabol (Metandienon) av Alfa-Pharma är en oral steroid, är dess aktiva substansen är Metandienon.

Metandienon i Sverige är en av de mest populära och erkända anabola steroider bland kroppsbyggare, det är därför de flesta av steroider tillverkare använder sig av denna möjlighet och detta drog i sin produktion.

Metandienon det är en oral steroid som har en stor effekt på protein metabolism och dess androgen effekt yttrar sig i uppbyggnad av muskelmassa och styrka. det är en oral steroid som har en stor effekt på protein metabolism och dess androgen effekt yttrar sig i uppbyggnad av muskelmassa och styrka. Ofta är det som kallas en "massa steroid", eftersom det i de första sex veckorna är normalt att få 1 – 3 kg kroppsvikt per vecka. Det är viktigt att veta att denna steroid som manifesterar sig i en märkbar lagring av vatten och aromatizes lätt. För att undvika dessa effekter är det rekommenderat att ta Nolvadex och Proviron.

Dos

Dosen bör vara samordnade med individuella mål, för erfarna bodybuilders den dagliga dosen bör vara runt 50 – 100 mg. Nybörjare behöver inte ta mer än 20 – 50 mg per dag.

Efter åtta veckor, när effekten börjar avta och du vill fortsätta cykla, dosering av Metandienon inte bör höjas, det är nog för att lägga till sådana injicerbara steroider som Deca Durabolin eller Primobolan. Om du väljer Deca Durabolin, bör dosen 200 mg per vecka, om Primobolan samma dos av 200 mg per vecka bör nog vara tillräckligt. Om du är antingen otålig eller mer avancerade, kan du börja ta Metandienon 20 – 30 mg dagligen och Deca Durabolin 200 – 400 mg per vecka.

Om du är mer intresserad av styrka och mindre kroppsmassa, än du kan kombinera Metandienon med Oxandrolone eller Stanozolol tabletter.

 

Biverkningar i Sverige

Som många andra steroider, är Metandienon har många potentiella biverkningar, men de är sällsynta när daglig dos är upp till 20 mg. Denna steroid är jag 7-alfa alkylerade, så det kan vara giftigt för levern när det tas i höga doser och under en lång tid. Metandienon starkt omvandlas till östrogen, och i vissa idrottare orsakar gynekomasti. För att undvika sådana effekter är det rekommenderat att ta sådana läkemedel som Tamoxifen och Proviron. På grund av androgen komponent sebaceous körtel stimuleras och det kan orsaka acne vulgaris i ansiktet, hals, bröst, rygg och axlar.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.