Oxanabol

Oxanabol

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 554
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 mg (50 tabletter)
La sustancia: Oxandrolon (Anavar)
104.48€

Allmän information om Oxanabol  i Sverige

Oxanabol av Alpha-Pharma är en oral steroid, är dess aktiva substansen är Oxandrolone.

Oxanabol i Sverige är en mild anabola steroid och i stor utsträckning används av många idrottare och kroppsbyggare. Den främsta orsaken till dess användning är att läkemedlet kan hjälpa en att gå upp i vikt.

En av de främsta anledningarna till att detta läkemedel är mycket populär bland idrottare är att det inte får omvandlas till östrogen. Detta resulterar i mindre gynekomasti. Vissa hävdar även att vätskeretention är mycket mindre med detta läkemedel.

Oxandrolon är en både en anabol steroid och har alla egenskaper en androgen läkemedel. Åtgärder av läkemedlet liknar de som ses med testosteron. Vid låga doser av läkemedlet har en selektiv anabola egenskaper, men vid höga doser, också har en potent androgen aktivitet. När det används i höga doser kan läkemedlet påverkar hypotalamus och hämmar frisättningen av Gonadotropiner och detta leder till en minskning av syntes av testosteron. Precis som alla andra anabola steroider, Oxandrin ökar dessutom nivåerna av det "onda" LDL-kolesterolet och minskar nivåerna av det "goda" HDL-kolesterolet. Anavar är en av de få anabola steroider som inte omvandlas till östrogen vid låga doser.

Läkemedlet i Sverige används sällan i klinisk medicin. Under de senaste decennierna, var det används för att behandla personer med olika anemier, viktminskning hos HIV-patienter och en gång var prövats som behandling för osteoporos. Men den utbredda missbruket av detta läkemedel led Searle 1989, att upphöra med tillverkningen av läkemedlet. Idag, de läkemedel som gjorts av Savient Läkemedel, under varumärket Oxandrin. Idag, vissa läkare förskriva Oxandrin att behandla döende patienter upp i vikt efter trauma, brännskador eller allvarliga infektioner. Ibland är det i kombination med kortikosteroider för behandling av ben smärta hos cancerpatienter.

 

Dos

För användning i patienter för anemi eller att hjälpa individer att gå upp i vikt, dosen för vuxna är 2,5 - 20 mg/dag i 2-4 doser. Vissa individer ser ett svar med den lägsta dosen och andra kräver en stor dos 30-150 mg/dag. Behandlingstiden är vanligen 3-6 veckor. Dosen ökas gradvis när inget svar ses i de första 4 veckorna. Oxandrin finns som tablett i doser 2,5 mg eller 10 mg.

 

Biverkningar i Sverige

Liksom alla anabola steroider, Oxandrolon också har vissa biverkningar. Vid låga doser, de flesta biverkningar är mindre. De biverkningar vid låg dos kan innebära vissa smärre obehag i buken, illamående eller diarré. Men vid höga doser biverkningar: gulsot, sällsynta levernekros, levercancer, allmän sjukdomskänsla, testikelatrofi, håravfall, bröstförstoring, kramp i magen, illamående, uppblåsthet, akne, fet hud, diarré, oregelbunden menstruation, testikelatrofi.

De flesta av dessa biverkningar är reversibla när läkemedlet stoppas.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.