Turinabol 10

Turinabol 10

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 561
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 mg (50 tabletter)
La sustancia: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
45.12€

Allmän information om Turinabol 10 i Sverige

Turinabol av Alpha-Pharma aktiva substansen är 4-Chlorodehydromethyltestosterone.

Chlorodehydromethyltestosterone i Sverige är en potent derivat av Dianabol. Det orala steroider är strukturellt ett mellanting mellan methandrostenolone och clostebol (4-chlorotestosterone), med samma grundstruktur som Dianabol, med den extra 4-klor förändring av clostebol. Denna förändring gör chlorodehydromethyltestosterone en mildare kusin Dianabol, den nya steroid visar inga östrogena och mycket mindre androgen aktivitet i jämförelse med sina mer kända motsvarighet. Den anabola aktiviteten chlorodehydromethyltestosterone är något lägre än den av Dianabol, men det upprätthåller en mycket mer gynnsam balans mellan anabola till androgen effekt. Detta innebär att vid varje given nivå av muskelbyggande aktivitet, chlorodehydromethyltestosterone kommer att vara mindre benägna att producera androgena biverkningar.

 

Dosering:

Män:

En vanlig klinisk dos chlorodehydromethyltestosterone uppskattas till 5 mg per dag, faktiska förskrivning riktlinjer är inte tillgänglig. I idrotts-arenan, är en effektiv oral dagliga dosen ligger i intervallet 15 – 40 mg, som tas i cykler varar inte mer än 6 – 8 veckor för att minimera levertoxicitet. Denna nivå är tillräcklig för mätbara ökningar i muskelmassa och styrka. Denna agent är oftast används som en pre-contest eller skära steroid för bodybuilding ändamål, och inte ses som ett ideal bulkmedel på grund av brist på estrogenicity. Idrottare i idrotter där hastigheten brukar vara ett primärt fokus även fina stark fördel i chlorodehydromethyltestosterone, få en stark anabol bendit utan att behöva bära runt några extra vatten eller fett vikt.


Kvinna:

En vanlig klinisk dos chlorodehydromethyltestosterone uppskattas till 1 – 2,5 mg per dag, faktiska förskrivning riktlinjer är inte tillgänglig. I athletic arena, kvinnor vill ofta ta ett enda 5 mg tablett per dag, tas i cykler varar inte mer än 4 – 6 veckor för att minimera levertoxicitet. Viriliserande effekter är osannolika på denna nivå av användning. Mycket högre doser används ofta med fiale idrottare i före detta DDR doping program, men ofta till nackdel för starka viriliserande biverkningar.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.