Anazole

Anazole

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 565
Tillgänglighet: I lager
Paket: 1 mg (30 tabletter)
La sustancia: Anastrozol
22.95€

Allmän information om Anazole i Sverige

Anazole (Arimidex) är en icke-steroida läkemedel som används för att behandla bröstcancer. Det har varit grundligt studerats hos kvinnor med bröstcancer mellan den 5: e-8: e decennierna av livet. Det finns vissa bröstcancer som är beroende av östrogen för sin tillväxt. Anazole (Arimidex) verkar genom att undertrycka nivåerna av östrogen i kroppen och därmed minskar tillväxten av bröstcancer. Läkemedlet är första linjens behandling i post-menopausala kvinnor med tidig bröstcancer eller i de med avancerad bröstcancer, trots att tamoxifen. Arimidex är ofta i kombination med andra läkemedel för att behandla bröstcancer hos post-menopausala kvinnor. Läkemedlet har använts för att behandla för tidig eller avancerad bröstcancer hos kvinnor i alla kulturer och raser.

Anastrozol i Sverige  har tre allmänna indikationer: anastrozol rekommenderas för behandling av postmenopausala kvinnor som har tidig bröstcancer som är hormonkänslig (östrogen positiv); anastrozol också indicerat som första linjens behandling av postmenopausala kvinnor som har spridningen av bröstcancer, antingen lokalt eller systemiskt, oavsett hormonella status bröstcancer; anastrozol också indicerat för behandling av avancerad bröstcancer hos post-menopausala kvinnor som har ytterligare tillväxt av bröstcancer efter behandling med tamoxifen. Kvinnor som inte har östrogenreceptorpositiv bröstcancer och de som inte visar någon respons på tamoxifen i allmänhet inte svara på Anastrozol.

 

Biverkningar i Sverige

Anazole (Arimidex) har studerats ganska bra i laboratoriet för dess biverkningar. Ytterligare, dess biverkningar hos människor har också registrerats i ett antal kliniska prövningar. Från dessa kliniska studier, är det uppskattas att minst 5% av de individer som tar Anazole (Arimidex) utveckla en mängd olika biverkningar i varierande utbud av svårighetsgrad. De vanligaste biverkningarna av läkemedlet är: trötthet och allmän sjukdomskänsla, diffusa smärtor i kroppen, huvudvärk, kramper i buken och uppblåsthet, influensaliknande syndrom, förstoppning, diarré, magbesvär, svullnad i benen, viktökning, höga kolesterolvärden, vaga muskel-och ledvärk, uppmjukning av skelettet (osteoporos), frakturer och skelettsmärta

Humörsvängningar, depression, brist på sömn, ångest, hudutslag, värmevallningar, vaginal blödning, barnsängar i benen, cancer i livmodern.

Förutom allmän trötthet, den näst vanligaste klaga av de patienter som tar Anastrozol är gemensamma och beniga smärta. Infact frakturer i ryggrad, höft och handled är alla förhöjd hos patienter som tar Anazole (Arimidex) under långa perioder. Trots det breda utbudet av biverkningar, Anazole (Arimidex) är i allmänhet tolereras väl av de flesta kvinnor.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.