Letromina

Letromina

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 568
Tillgänglighet: I lager
Paket: 2,5 mg (50 tabletter)
La sustancia: Letrozol
34.00€

Allmän information om Letromina i Sverige

Letromina (Letrozol) av Alpha-Pharma Hälso-och sjukvård. I grund och botten Letromina (Letrozol) är ett läkemedel som har utvecklats till kampen mot bröstcancer genom att hämma aromatisering. Letromina (Letrozol) är i allmänhet används som en del av en aggressiv behandling i post-menopausala kvinnor, för att bekämpa och minska spridningen av bröstcancer efter att andra behandlingar har misslyckats.

Letromina (Letrozol) i Sverige även och framför allt med ett särskilt intresse för kroppsbyggare och idrottare. För det första, det var bevisat att minska östrogen nivåer till 98% eller mer. Detta är naturligtvis ett stort intresse för bodybuilders. Faktum är att mindre östrogen i kroppen eliminerar biverkningar av steroider såsom vätskeretention, gynekomasti, och acne. Detta gör Letrozol som en anti-östrogen bästa på marknaden, även i mycket svåra cykler. Dessutom, om du gör bodybuilding tävlingar Letromina (Letrozol) hjälper till att ha en torr och tvärstrimmig muskel.

 

Dos

Den effektiva dosen för Letromina (Letrozol) 2,5 till 5 mg per dag. Om du överskrider denna dos, kan det finnas en risk för förlust av libido. Mer om du håller din östrogen nivåer för låg för länge kommer du att hamna att försvaga ditt immunsystem. Det bör noteras att Letromina (Letrozol) kan också användas i post-cykel terapi för en höjning. Verkligen Letromina (Letrozol) ökar LH och FSH (som är hormoner som ökar din testiklarna att producera mer testosteron)

Letrozol i Sverige är 2 till 5 gånger mer potent än anastrozol (arimidex) och varar lomtemps i kroppen, men det tar lite tid att starta. Du måste ta Letromina (Letrozol) för 60 dagar för att få en balans i blodplasma. Ännu mer imponerande, Letromina (Letrozol) kan minska eller eliminera en befintlig gynekomasti tillbaka!

Sammanfattningsvis, Letromina (Letrozol) är en komplett anti-östrogen som skyddar under och efter återhämtningsperioden, det eliminerar negativa effekter av steroider alla genom att erbjuda en estetisk fördel på kvalitet muskel.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.