Induject-250 (ampoules)

Induject-250 (ampoules)

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 572
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ampuller (250 mg/ml)
La sustancia: Sustanon 250 (Testosteron mix)
41.65€

Allmän information om Induject-250 i Sverige

Induject-250 (Testosteron Blandning) är i huvudsak en blandning av Testosteron Propionate 30 mg Testosteron Phenylpropionate 60 mg, Testosteron Isocaporate 60 mg, Testosteron Decil 100 mg. De olika proportioner av förestrad blandar erbjuda en annan livstid. Detta ger en ihållande frisättning av testosteron i det injicerade området. Sustanon är allmänt används för att behandla några medicinska villkor i Europa. Drogen var användbar för behandling av infertilitet och administreras en gång i månaden. Även Sustanon har varit starkt främjas av idrottare och kroppsbyggare som en drog, en enda formulering av testosteron enanthate eller cypionat kan göra samma sak. Kombinationen av estrar som är mer lämplig för behandling av medicinska tillstånd och inte för kroppsbyggare. En negativ aspekt är att Testosteron Blandning kvar i kroppen under en mycket lång tid och kan lätt upptäckas i urinen.

Testosteron Blandning dagligen i 4 veckor och sedan en tvätt borttagning utförs. Under tvättfasen, vissa idrottare tar Clomiphene, Tamoxifen eller Arimidex. Som en blandning av testosteron hämmar hypotalamus-hypofysen, en djup hämning av syntes av testosteron i kroppen sker. Rekommenderas att ta 1-2 injektioner en månad och sedan stanna för en månad. Under tvättfasen, en mild anabola steroider kan användas, eller så kan du använda tillväxthormon / tyroxin.

Viktökning sker gradvis, men stor. De flesta byggare kan räkna med en viktuppgång på minst 15 till 25 kg i 3.2 cykler (månader). Den andra aspekten av Testosteron Blandning har observerats är att det kan avsevärt öka träna uthålligheten och ger spontana utbrott av energi. Detta har varit relaterade till dess inverkan på röda blodkroppar och ökad syre lastkapacitet. Andra hävdar att Sustanon kan även öka tiden för återhämtning efter skada. Testosteron Blandning endast administreras testosteron via intramuskulär injektion. Injiceras i skinkan området en vecka.

 

Dos

Dosen av testosteron börjar vanligtvis Testosteron Blandning 250 mg / vecka och har successivt ökat under varje cykel. En del idrottsmän använder doser så hög som 1000 mg / vecka. När injiceras Testosteron Blandning kvar i kroppen under en månad. För de flesta bodybuilders, en dos av 250-500 mg / vecka ska vara tillräckligt.

 

Biverkningar i Sverige

Biverkningar är sällsynta, de flesta av byggare för att utveckla när läkemedlet används under en lång tid. De vanligaste biverkningarna är: allmän trötthet, humörsvängningar, depression, ilska, ångest, sömnlöshet, gynekomasti, håravfall, impotens, vätskeretention, förändringar i levervärden, lever massorna, testikelatrofi, acne, fet hy. De flesta av dessa biverkningar omvända när läkemedlet stoppas. Det är viktigt att alla personer som använder anabola steroider och övervakas av en läkare att kontrollera din lever. Sällsynta fall av leverskada och cancer redovisas.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.