Boldebolin (vial)

Boldebolin (vial)

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 585
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ml flaska (250 mg/ml)
La sustancia: Boldenone undecylenate (Equipose)
60.77€

Allmän information om Boldebolin i Sverige

Boldebolin av Alpha-Pharma Hälso-och sjukvård är en injicerbar steroid som innehåller hormonet Boldenone Undeclynate. Beredningen kommer i flaskor av 10mls och innehåller 250mgs av Boldenone Undeclynate per ML.

Boldebolin i Sverige har blivit en mycket populär steroid med idrottsmän och kroppsbyggare på grund av det faktum att det har mycket låga biverkningar och har anabola egenskaper som främjar en stadig vinst i kvalitet muskel massa över tid. Den steroid var märkta med namn Boldenone Undecylenate när det först blev tillgänglig som en veterinär steroid och var allmänt används i tävlingshästar.

Boldebolin kan vara effektivt införlivas i både "skära" och "fyllnadsmedel" cykler på grund av att den väl balanserat effekterna av anabola ämnet. Denna steroid aromatizes mycket liten, och därför producerar nästan inga östrogena biverkningar såsom vätskeansamling eller "gyno" (utveckling av kvinnliga vävnad under bröstvårtor hos män, vilket resulterar i oattraktiv och ofta smärtsamma knölar i detta område), och därför är en favorit bland kroppsbyggare som funderar på att göra solida vinster utan extra svälla, eller närmar sig tävling.

 

Terar Boldebolin i Sverige

Denna steroid ökar även proteinsyntesen och röda blodkroppar vilket innebär att näringsämnen transporteras i hela kroppen mycket mer effektivt. På grund av detta,Boldebolin kan göra mycket mer av mindre mat, för att förbättra dess kapacitet som en effektiv hormon att använda när du "skära" och en bodybuilder är att försöka minska kalorier för att komma till tävlingen form. Också, ökad röda blodkroppar som orsakas av denna steroid ökar även syre transport i hela kroppen, vilket ger idrottsmän och kroppsbyggare mycket mer uthållighet och förmåga att uthärda hjärt sessioner för mycket längre tid, vilket naturligtvis gör detta läkemedel ännu mer populär bland dem som vill sprida kroppsfett.

Användare av Boldebolin också på en dramatisk ökning i vaskularitet, som också kan hänföras till den oxiderande fördelarna med Boldenon Väteedisilat. Bodybuilders använder Boldebolin i en skärning cykel för ofta ser ut att stapla det med en oral steroid som Stanozolole eller Oxandrolone att ytterligare öka den anabola aktivitet och samtidigt hålla östrogena biverkningar av bilden.

Boldebolin har också egenskaper som gör det mycket gynnsamt bland Kroppsbyggare se att införliva det i deras sammanslagningen cykler. Användare av denna steroid ofta rapporterar en ökning av aptiten och förmågan att äta mer mat lätt när man försöker gå upp i vikt i matchen. Den milda natur och stadiga vinster som produceras av Boldebolin också gör det mycket effektivt för dem som vill göra längre cykler (12-20 veckor ), där som de flesta användare observera en kontinuerlig vinst i muskel massa och styrka under denna tid och kredit steroid med att hjälpa musklerna att bibehålla en mer definierad, vaskulär tonen i hela fyllnadsmedel .

Kille söker storlek ofta stack Boldebolin med andra anabola droger såsom testosteron beredning och/eller Deca-Durabolin .

 

Biverkningar

Kvinnor kroppsbyggare är också förtjust i denna steroid på grund av sitt milda natur och låg androgen egenskaper. De vanligaste biverkan av läkemedel som en ökning av libido, kvinnor tycker att drogen orsakar sällan någon masculizing biverkningar när de hålls i en rimlig dos utbud.

 

Dos

Manliga bodybuilders tar i allmänhet Boldebolin i doser om 300-800mg en vecka för 8-20wks, beroende på mål, medan kvinnor bodybuilders ofta hitta en dos av 50-100mg en vecka för att vara mycket effektiva för att göra kvalitets av kapital samtidigt som biverkningar till ett minimum. Denna steroid har en lång halveringstid (7-10 dagar och är oftast injiceras två gånger per vecka för att hålla blodet koncentrationer så stadig som möjligt.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.