HCG 5000IU

HCG 5000IU

Tillverkare: Bharat serums
Modellnummer: 613
Tillgänglighet: I lager
Paket: 1 injektionsflaska med 5000IU
La sustancia: HCG
25.28€

Allmän information om HCG 5000IU i Sverige

HCG 5000IU är inte en anabol/androgen steroid, men ett naturligt protein hormon som utvecklas i moderkakan hos en gravid kvinna. HCG bildas i moderkakan direkt efter nidation. Det har luteiniserande egenskaper, eftersom det är ganska likt det luteiniserande hormonet (LH) i den främre hypofysen. Under de första 6-8 veckorna av en graviditet och den bildade HCG kan för fortsatt produktion av östrogen och gestagens i gula kroppar (corpi luteum). Senare, moderkakan själv producerar dessa 2 hormoner.

HCG är tillverkade från urin från gravida kvinnor eftersom det är exereted i oförändrad form från blodet via kvinnans urin, passerar genom njurarna. De kommersiellt tillgängliga HCG säljs som ett torrt ämne och kan användas för både män och kvinnor. I kvinnor injicerbara HCG kan för owlation eftersom den påverkar de sista faserna av utvecklingen av ägg, och på så vis stimulera ägglossning. Det hjälper också till att producera östrogen och gula kroppar. Det faktum att exogena HCG har egenskaper som nästan är identiska med dem som av luteiniserande hormon (LH), vilket, som nämnts, som produceras i hypofysen, gör HCG så mycket intressant för idrottare. I en man luteiniserande hormon stimulerar Leydig celler i testiklarna; detta i sin tur stimulerar produktionen av androgena hormoner (testosteron). Därför idrottsmän använder injicerbara HCG för att öka produktionen av testosteron.

 

Terar HCG 5000IU i Sverige

HCG 5000IU används ofta i kombination med anabola/androgena steroider under eller efter behandlingen. Som nämnts, muntlig och injicerbara steroider ger en negativ feedback efter en viss nivå och varaktighet för användning. En signal skickas till hypothalamohypophysial testikel-axeln, eftersom steroider ger hypotalamus en felaktig signal. Hypotalamus i sin tur signalerar till hypofysen att minska eller stoppa produktionen av FSH (follikelstimulerande hormon) och LH. Således produktionen av testosteron minskar eftersom testosteron-producerande Leydig celler i testiklarna, på grund av minskade LH, är inte längre tillräckligt stimulerad. Eftersom kroppen behöver oftast en viss tid för att få sitt testosteron produktionen igång igen, idrottaren, efter avbruten steroid föreningar, erfarenheter en svår övergångsperiod, som ofta går hand i hand med en betydande förlust i både styrka och muskelmassa. Administrera HCG direkt efter steroid behandling hjälper till att minska detta tillstånd eftersom HCG ökar produktionen av testosteron i testiklarna mycket snabbt och tillförlitligt. I händelse av testikulär atrofi som orsakas av megadoser och mycket långa perioder av användning, HCG hjälper också till att snabbt få testiklarna tillbaka till sitt ursprungliga skick (storlek). Eftersom enstaka injektioner av HCG under steroid intag kan undvika en testikelatrofi, många idrottsmän använder HCG för två till tre veckor i mitten av sina steroid behandling. Det är ofta observeras att under denna tid den tävlande gör sitt bästa för framsteg med avseende på vinster i både styrka och muskelmassa. Skälen till detta är uppenbart. Å ena sidan, genom att ta HCG idrottarens egen nivå av testosteron genast hoppar upp och, å andra sidan, en stor koncentration av anabola ämnen i blodet framkallad av steroider. Många bodybuilders, styrkelyftare och tyngdlyftare rapportera en lägre sexlust i slutet av en svår träna cykel, omedelbart före eller efter en tävling, och särskilt mot slutet av en steroid behandling. Idrottare som har ofta tagit steroider under de senaste oftast acceptera detta faktum, eftersom de vet att det är ett tillfälligt tillstånd. De, däremot, som är på juice året runt, som kanske lider av psykologiska konsekvenser, eller som kanske skulle risken upplösningen av en relation på grund av detta bör överväga denna nackdel när man tar HCG i regelbundna intervaller. En nedsatt libido och spermatogenes på grund av steroider i de flesta fall, kan vara framgångsrikt botas genom behandling med HCG.

De flesta idrottare i Sverige, men använder HCG 5000IU i slutet av en behandling för att undvika en "krasch", som är, för att uppnå bästa möjliga övergången till "naturlig träning." En förutsättning är dock att den steroid intag eller dosen minskas långsamt och jämnt innan du tar HCG. Även om HCG orsakar en snabb och kraftig ökning av endogent plasmatestosterone nivå, tyvärr är det inte en perfekt åtgärd för att förhindra förlust av styrka och massa är i slutet av en steroid behandling. Idrottaren kommer att uppleva bara en försenad justering, som har ofta observerats. Även om HCG inte stimulera endogena produktionen av testosteron, det hjälper inte att återupprätta den normala hypotalamus/hypofys testicular axis. Hypotalamus och hypofysen är fortfarande i en eldfast staten efter långvarig steroid användning, och att förbli på detta sätt medan HCG används, eftersom den endogena testosteron produceras som ett resultat av den exogena HCG represses den endogena LH-produktionen. När HCG är avvecklade, idrottaren måste fortfarande gå igenom en ny inskolning. Detta är bara försenats av HCG använda. Av denna anledning erfarna idrottare ofta tar Clomid och Clenbuterol efter intag av HCG eller de omedelbart börja en annan steroid behandling. Vissa tar HCG bara för att få bort "steroider" för minst två till tre veckor.

Många bodybuilders, tyvärr, är fortfarande av den åsikten att HCG hjälper dem att bli hårdare medan du förbereder för tävlingen genom att bryta ner underhudsfett så att intryckningar och vaskularitet är bättre exponerade. HCG bipacksedeln står det tydligt att HCG har ingen känd effekt av fett mobilisering, aptit eller känsla av hunger, eller kroppen fett. HCG har inte visat sig vara effektiv tilläggsbehandling vid behandling av fetma, inte öka fett förluster utöver vad som följer av kalorirestriktion.

Idrottaren ska injicera 5000 IU varje 5 dagar. Eftersom testosteron nivå, som förklarade, fortfarande betydligt förhöjd i flera dagar, det är onödigt att injicera HCG mer än en gång varje 5 dagar. Den relativa dosen avgörs av idrottaren och bör bestämmas på grundval av varaktigheten av hans tidigare steroid intag och på styrkan av de olika steroid föreningar. Idrottare som tar anabola steroider för mer än tre månader och idrottsmän som använder främst den mycket androgen steroider såsom Androlic, Sustanon 250, Cypionat, Dianabol (D-bol) etc. ska ta en relativt hög dos. Effektiv dos för idrottare är oftast 2000-5000 IE per injektion, och bör, som redan nämnts, injiceras varje 5 dagar. HCG bör vidtas endast för en 4 veckor högst.

Om HCG är tagna av manliga idrottare under många veckor och i höga doser, är det möjligt att testiklarna att svara dåligt till en senare HCG intag och utsöndring av kroppens egna LH. Detta kan resultera i en permanent otillräcklig gonadal funktion. Cykler på HCG bör hållas nere till runt 3 veckor på en tid med en av cykel minst en månad i mellan. Till exempel kan man använda HCG för 2 eller 3 veckor i mitten av en cykel, och för 2 eller 3 veckor i slutet av en cykel. Det har spekulerats om att långvarig användning av HCG kan permanent, undertrycka kroppens egen produktion av gonadotropiner. Det är därför korta cykler är det bästa sättet att gå.

HCG 5000IU kan i en del orsaka biverkningar som liknar de injicerbara testosteron. En högre testosteron produktion går också hand i hand med en förhöjd östrogen nivå som skulle kunna leda till gynekomasti. Detta kan manifestera sig i en tillfällig tillväxt av bröst eller förstärka redan befintliga bröst tillväxt hos män. Framsynta idrottare därmed kombinera HCG med en antiöstrogen. Manliga idrottare rapport också mer frekventa erektioner och en ökad sexuell lust. I höga doser kan det orsaka akne vulgaris och lagring av mineraler och vatten. Den sista punkten ska särskilt observeras eftersom de vätskeansamlingar som är möjligt genom användning av HCG kan ge muskeln en puffy och vattnig utseende. Idrottare som har redan ökat sin endogen nivå av testosteron genom att ta Clomid och avser därefter att ta HCG kan uppleva stor vätskeretention och tydlig feminisering symtom (gynekomasti, tendens till fett på höfter). Detta beror på det faktum att höga testosteron leder till en hög omvandlingsfrekvens till östrogener. I mycket unga idrottare HCG, som anabola steroider, kan orsaka en för tidig försvagad tillväxt eftersom det tidigt stänger epiphysial tillväxt plattor. Humörsvängningar och högt blodtryck kan också bero på intag av HCG. HCG 5000IU är också lämplig som "över bron" doping innan en tävling med dopningskontroller.

HCG form av administration är också ovanligt. Ämnet choriongonadotropin är ett vitt pulver frysa-torkad ämne som vanligtvis används som en kompress. Baserat på den låga strukturella stabiliteten i det här komprimera den kan lätt falla isär, vilket ger intryck av en minskad volym. Detta är dock obetydlig eftersom det varken är en förlust i effekt eller en förlust av ämnet. Varje paket, för varje HCG ampull, har en annan ampull med en injektion lösning innehållande isoton natriumklorid. Denna vätska, efter både ampuller har öppnats i ett sterilt sätt, sprutas in HCG ampull och blandat med torkade ämnet. Lösningen är klar för användning och bör injiceras intramuskulärt. Om endast en del av ämnet som sprutas den återstående lösningen bör förvaras i kylskåp. Det är inte nödvändigt att lagra oblandade HCG i kylskåp, men det bör hållas i ljus och under en temperatur av 25°C. HCG är en relativt dyr förening.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.