HCG 10000IU

HCG 10000IU

Tillverkare: Bharat serums
Modellnummer: 614
Tillgänglighet: I lager
Paket: 1 injektionsflaska med 10 000IU
La sustancia: HCG
41.12€

Allmän information om HCG i Sverige

Humant Koriongonadotropin är ett hormon som upprätthåller utvecklingen av ett befruktat ägg i kvinnan. Det är allmänt används för behandling av infertilitet. Efter fusion av spermien och ägget i äggledaren det befruktade ägget fäster i livmodern vägg av moderkakan. Efter implantation celler i moderkakan börjar hemliga Humant koriongonadotropin. I grund och botten, det är ett glykoprotein som består av 237 aminosyror med en molekylvikt av 25.7 kDa.

 

Användningen av HCG i graviditeten.

HCG spelar en viktig roll i utvecklingen av fostret under graviditeten. Efter 9 dagar av befruktning när det befruktade ägget fäst i livmodern väggen via moderkakan bildandet av HCGget börjar. Hcg finns i blodcirkulationen och från och det är en del av HCG kan också passera i urin. För graviditeten kontrollera nivåer av HCG bestäms i urin. Förekomst av HCG bekräftar graviditeten. Mer mängden av HCG är släppt i fråga om tvillingar och trillingar i flera graviditet. HCG upprätthåller nivån av Progesteron som hjälp i livmodern berikning med tjock vägg av blodkärl för att ge rätt näring till att utveckla fostret.

 

Roll av HCG i att bota infertilitet

Eftersom det utlöser ägglossning (utsläpp av ägg) och har således en betydande roll för att behandla infertilitet hos kvinnor. Tillsammans med detta, det stimulerar bildandet av testosteron som behövs för spermier bildas i hanar. Alltså, det har en stor roll i behandlingen av både manlig och kvinnlig infertilitet.

 

Roll av HCG i behandling av kvinnlig infertilitet

HCG är i stor utsträckning används förälder rally för slutlig mognad induktion på plats av luteiniserande hormon. Det utlöser ägglossningen i närvaro av en eller flera mogna folliklar i äggstockarna. Frisättning av ägget sker efter är mellan 38 och 40 timmar efter administration det är därför med ett schema, detta är med tanke på att den kvinna som kommer för in vitro-fertilisering (IVF) artificiell insemination.

 

Roll av HCG i behandling av manlig infertilitet.

I män, det stimulerar bildandet av testosteron genom att stimulera den Leydig-celler. Bildandet av sperma från sertolicellerna i huvudsak behovet av Testosteron så att det är användbart för att behandla infertilitet hos män med inga spermier eller lågt spermieantal.

 

Terar HCG i Sverige

Men, vi kan få HCG från olika online-apotek, men HCG används endast om de ordinerats av läkare. Det är rekommenderat att ta det hormon som per recept. Det tas i form av en injektion under huden eller i en muskel av sakkunnig hälso-och sjukvårdspersonal som läkare, sjuksköterska, apotekare, etc. Det finns dock vissa fall där användningen av HCG är kontraindicerat till exempel astma, hjärta & njurar sjukdomar, epilepsi, sköldkörtel-och njurproblem. Det är också rekommenderas inte för personer som har Cystor på äggstockarna och bröstcancer etc. Det är lämpligt att använda hormonet endast efter läkares rekommendation. Man kan få hormon lätt från online apotek butik. Dessa dagar, att köpa läkemedel på nätet är det enklaste och bästa alternativet av dagens generation.

 

Varför välja Reliablerxpharmacy HCG?

Reliablerxpharmacy är en top-notch märke i att erbjuda högkvalitativa produkter till kunderna. Här erbjuder vi HCG i olika former som du kan köpa online HCG, online hcg injektioner, corion hcg, hcg ultra droppar, och HCG injektion kit online till konkurrenskraftiga priser. Dessa pålitliga apotek HCG produkter är ett enkelt och effektivt sätt att behandla infertilitet. Att köpa HCG online är ett säkert och bekvämt sätt att få medicin vid din dörr. Reliablerxpharmacy erbjuder hög kvalitet HCG som är en effektiv behandling för infertilitet.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.