Exemestane

Exemestane

Tillverkare: Natco Pharma
Modellnummer: 623
Tillgänglighet: I lager
Paket: 25 mg 28 tabletter
La sustancia: Aromasin
77.83€

Allmän information om Aromasin i Sverige

Aromasin (exemestan) sänker östrogennivåer i postmenopausala kvinnor, vilket kan bromsa tillväxten av vissa typer av brösttumörer som behöver östrogen för att växa.

Aromasin används för att behandla bröstcancer hos postmenopausala kvinnor. Det ges ofta till kvinnor vars cancer har utvecklats även efter att tamoxifen (Nolvadex, Soltamox) för 2 till 3 år.

Aromasin kan också användas för andra ändamål i Sverige som inte anges.

 

Viktig information om Aromasin

Aromasin kan orsaka skada på det ofödda barnet. Använd inte detta läkemedel utan att tala om för din läkare om du är gravid. Det kan skada det ofödda barnet. Använda effektiva preventivmedel, och berätta för din läkare om du blir gravid under behandling med Aromasin.

Du kan behöva ta ett graviditetstest innan du använder Aromasin, för att se till att du inte är gravid.

Du bör inte heller använda Aromasin om du ammar en baby, eller om du är allergisk mot exemestan.

Innan du använder Aromasin, berätta för din läkare om du har allvarlig lever-eller njursjukdom, eller om du ännu inte har avslutat klimakteriet. Om du har något av dessa villkor, kan du behöva en dosjustering eller speciella tester för att säkert ta detta läkemedel.

Du kanske behöver fortsätta att ta denna medicin upp till 5 år. Följ din läkares instruktioner.

Aromasin kanske inte fungera lika bra om du tar det tillsammans med hormonbehandling medicinering, eller medan du använder p-piller eller fläckar.

 

Innan du tar Aromasin

Du bör inte använda Aromasin om du är allergisk mot exemestan, eller om du är gravid eller ammar.

Om du har något av dessa andra villkor, kan du behöva en dosjustering eller speciella tester för att säkert använda detta läkemedel:
leversjukdom;
njursjukdom, eller
ännu inte har avslutat klimakteriet.

FDA graviditet kategori D. Aromasin kan orsaka skada på det ofödda barnet. Använd inte detta läkemedel utan att tala om för din läkare om du är gravid. Det kan skada det ofödda barnet. Använda effektiva preventivmedel, och berätta för din läkare om du blir gravid under behandling.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.