Tamoxifen 20

Tamoxifen 20

Tillverkare: Sun Rise
Modellnummer: 626
Tillgänglighet: I lager
Paket: 20mg 10 piller
La sustancia: Tamoxifen citrate (Nolvadex)
6.40€

Tamoxifen 20 är ett antiöstrogen som tillhör kategorin selektiva östrogenreceptormodulatorer (SERM). Den tillverkas av Sunrise Remedies och baseras på den aktiva ingrediensen tamoxifencitrat (Nolvadex). Detta läkemedel används för att behandla bröstcancer hos kvinnor. Läkemedlet används också ofta av män inom bodybuilding som en postcyklisk behandling efter en steroidcykel.

Fördelar med läkemedlet Tamoxifen Citrate (Nolvadex)

När tamoxifen används på rätt sätt kan läkemedlet ge följande effekter:

 

  • Återställande av HPT-axeln
  • Bevarande av muskelmassa som erhållits genom steroidanvändning
  • Återställande av kroppens egen testosteronproduktion
  • Förebyggande av gynekomastia och andra biverkningar i samband med aromatisering

 

Hur man tar Tamoxifen-piller

Tamoxifen bör INTE tas som postcyklisk behandling om steroider som trenbolon, nandrolon eller oxymetolon har tagits under cykeln, eftersom detta kan leda till progestinrelaterade biverkningar. Alternativt kan klomifencitrat användas i detta fall.

Den rekommenderade dagliga dosen är 20 mg och administreringen börjar vanligtvis dagen efter avslutad steroidcykel, om inte långtidsverkande och långsamt verkande steroider har använts i cykeln. Tamoxifen bör i detta fall påbörjas 2 veckor efter den sista injektionen.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.