Tamoxifen 40

Tamoxifen 40

Tillverkare: Sun Rise
Modellnummer: 627
Tillgänglighet: I lager
Paket: 40 mg 10 piller
La sustancia: Tamoxifen citrate (Nolvadex)
8.53€

Allmän information om Tamoxifen 40 i Sverige

Tamoxifen 40 är en selektiv estrogen receptor modulator. Selektiv estrogen receptor modulatorer kan fungera som östrogen receptor-agonister eller antagonister.

I fråga om dess användning i steroid användare, tamoxifen citrate kan hjälpa till på två sätt. För det första på grund av att den affinitet för en förening är det möjligt att hjälpa till i det förebyggande av gynocomastia. Tamoxifen 40 kommer att konkurrera med östrogen till östrogen-receptorer i vissa vävnader, inklusive bröst, och om det kan binda till receptorn för östrogen kommer inte att ha en möjlighet att interagera med receptorn och därför gynocomastia inte ska kunna utvecklas. När man använder anabola steroider som kan omvandlas till östradiol (östrogen) detta skydd mot gynocomastia kan vara ovärderligt. Det bör dock noteras att Tamoxifen 40 inte kommer att eliminera östrogen eller blockera omvandling. Istället är det ett försök att motverka effekterna av cirkulerande östrogen i kroppen i de vävnader som drogen effekter. Det finns därför inga bevis för att tamoxifen citrate har några effekter motverka etrogenic biverkningar som är relaterade till de vävnader som inte är i bröst, lever och ben. Nämligen att det finns ingen verklig samband till någon minskning i vätskeretention och akne i-användare att börja ta Tamoxifen 40 som det hänför sig till östrogen.

Den andra, och kanske mer fördelaktigt, aspekt av tamoxifen citrate för steroid användare är dess förmåga att öka produktionen av luteiniserande hormon och follikelstimulerande hormon, och därför ökar testosteron. Denna förmåga är därför det används ofta av steroid användare under sin post-cykel terapi. Det finns många studier som tyder på att Tamoxifen 40 kan öka nivåerna av dessa hormoner ganska dramatiskt. Tamoxifen 40 gör detta genom att blockera negativ feedback inhibition, orsakad av östrogen på hypotalamus och hypofysen, och detta i sin tur kommer att bidra till att öka produktionen av dessa hormoner. Till skillnad från clomiphine citrate, tamoxifen citrate har också visat att ökning av luteiniserande hormon lyhördhet för gonadotropin releasing hormon. Clomiphine citrate kan sänka denna lyhördhet över tid.

 

Tamoxifen 40 Dosering

I fråga om dosering för att bekämpa gynocomastia som har börjat ta form, det finns väldigt lite forskning. Den begränsade forskning som finns pekar på det faktum att doser på 20-40mgs per dag är effektiva vid behandling av den befintliga skick. Men anekdotiskt användare har rapporterat att de ibland använder doser av 60-80mgs per dag. Dessa doser kan ha mer att göra med användarens otålighet snarare än behovet av högre doser, eftersom ingen forskning som tyder på att sådana doser krävs. Det bör också noteras dock att tamoxifen citrate kan ha någon effekt på befintliga gynocomastia hos vissa individer. Många användare har uppgett att föreningen kommer endast att bidra till att lindra symtomen om gynocomstia har inte varit uppenbar under en lång tid. Naturligtvis, detta är alla subjektiva och effekten av läkemedlet kan endast fastställas på en trial-and-error grund.

För användning under post-cykel terapi användare anekdotiskt anges att doser som varierar mellan 20 och 40mgs per dag i genomsnitt. Dessa doser har visat att avsevärt höja halterna av testosteron, luteiniserande hormon och follikelstimulerande hormon. De flesta användare har rapporterats vid användning av tamoxifen citrate för deras post-cykel terapi de kommer att administrera läkemedel under minst tre veckor. En maximal längd har inte nödvändigtvis varit etablerade på grund av att de få biverkningar som förknippas med föreningen. I detta fall, denna förening kan köra så länge som ville med liten eller ingen oro som behövs för att betalas ut till potentiella biverkningar.

Vissa användare i Sverige har använt Tamoxifen 40 för att hjälpa till att höja deras HDL (goda kolesterolet) värden. I teorin är det tänkt att eftersom föreningen är en östrogen-agonist i levern och därför kan aktivera östrogenreceptor och härma åtgärder av hormonet i de organ som det kan hjälpa till att förbättra kolesterolnivåerna som östrogen har. Men denna effekt är relativt liten och kommer inte att avsevärt förbättra användarens HDL-nivåer mycket märkbart på alla. Detta är särskilt sant när man faktorer i den dramatiska effekt som de flesta anabola steroider har på dessa nivåer. Av denna anledning, Tamoxifen 40 bör inte åberopas för detta ändamål.

 

Tamoxifen 40 Biverkningar i Sverige

En av de möjliga biverkningar som är associerade med användningen av Tamoxifen 40 är möjlig minskning av insulin-like growth factor nivåer. Om dessa nivåer är nedsatt detta kunde undertrycka den av en individ kan göra något. Men denna minskning, om det som faktiskt finns, inte skulle vara alltför betydande vinster i muskelmassa bara marginellt minskat för det mesta.

En annan effekt av användningen av tamoxifen citrate kan vara problem med synen. Nyligen har det funnits en del information från forskare som indikerar inflammation i näthinnan och synnerven avvikelser ses hos patienter som använder läkemedlet kan vara relaterade till användningen av den. Anekdotiskt ett litet antal av steroid användare har rapporterat att de har drabbats av visuella problem medan du använder detta läkemedel. Efter utsättande av läkemedlet har dessa symtom till synes försvinna. Men det är helt enkelt inte tillräckligt med forskning i ämnet för att veta om permanenta skador kan uppstå.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.