Clomid 50mg

Clomid 50mg

Tillverkare: Cipla
Modellnummer: 628
Tillgänglighet: I lager
Paket: 50 mg (10 tabletter)
La sustancia: Klomifencitrat (Clomid)
5.10€

Allmän information om Clomid i Sverige

Clomid genom att Cipla är en oral beredning som innehåller 50 mg av ämnet Clomiphene.

Clomid, som det oftast kallas, är en av de mest populära PCT droger idag, och är en stapelvara i de flesta bodybuilder s protokoll. Clomid är normalt föreskrivs för kvinnor att stödet i ägglossning. Hos män orsakar tillämpning av Clomid en höjd av follikelstimulerande hormon och luteiniserande hormon. Som ett resultat, är naturligt testosteron produktionen ökat. Denna effekt är naturligtvis fördelaktigt för idrottare, särskilt i slutet av cykeln då endogena testosteronnivåer är subnormal. Clomid kommer successivt höja testosteronnivåerna under sin period av intag.

Clomid i Sverige är normalt föreskrivs för kvinnor att stödet i ägglossning. Hos män orsakar tillämpning av Clomid en höjd av follikelstimulerande hormon och luteiniserande hormon. Som ett resultat, är naturligt testosteron produktionen ökat. Denna effekt är naturligtvis fördelaktigt för idrottare, särskilt i slutet av cykeln då endogena testosteronnivåer är subnormal. Clomid kommer successivt höja testosteronnivåerna under sin period av intag.

Clomid är också effektiv som en anti-östrogen. Med intag av Clomid i Sverige, får idrottsutövaren den dubbla effekten att blockera ut några av effekterna av östrogen, ökar även endogena testosteron produktion.

 

Dos

Användare ofta ta läkemedlet i en dos av 100-150mgs en dag i 4-6 veckor efter slutet av en cykel. Användare ofta lägga till ämnen såsom HCG och proviron för att göra deras PCT plan ännu mer sund och effektiv.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.