Andriol Testocaps

Andriol Testocaps

Tillverkare: Sun Pharmaceuticals
Modellnummer: 638
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 40mg (60 tabletter)
La sustancia: Testosteronundekanoat
45.90€

Allmän information om Andriol Testocaps  i Sverige

Andriol Testocaps används för att ersätta kroppens naturliga könshormonet testosteron när de inte tillräckligt görs av kroppen. Testosteronundekanoat, den aktiva ingrediensen av Andriol Testocaps, är en vit krämig vitt kristalliniskt pulver.

Hos män är testosteron som produceras av testiklarna. Det är nödvändigt för normal tillväxt, utveckling och funktion av de manliga könsorganen och de sekundära manliga egenskaper. Det är nödvändigt för tillväxt av kroppshår, utveckling av ben och muskler, och det stimulerar produktionen av röda blodkroppar. Det gör också att män röster fördjupa. Andriol Testocaps som innehåller testosteron används för att ersätta testosteron i en person som har låg eller ingen naturlig testosteron (ett tillstånd som kallas hypogonadism). På grund av problem med hypofysen eller testiklarna, produktionen av testosteron i kroppen minskar.

Behandling av hypogonadala män med Andriol Testocaps resulterar i en kliniskt signifikant ökning i plasma koncentrationer av testosteron, dihydrotestosteron och androstendion, liksom en minskning av SHBG (sex hormone binding globulin). Hos män med primär (hypergonadotropic) hypogonadism behandling med Andriol Testocaps resultat i en normalisering av gonadotropin nivå.

Efter oral tillförsel av Undestor Testocaps, en viktig del av den aktiva substansen Testosteron Undekanoat är coabsorbed med lipofila lösningsmedel från tunntarmen till lymfsystemet, därmed kringgår firstpass inaktivering av levern. Under absorption testosteronundekanoat är delvis reduceras till dihydrotestosteron undekanoat. Från det lymfatiska systemet är det släpps ut i plasma. I plasma och vävnader både testosteronundekanoat och dihydrotestosteron undekanoat är hydrolyserat för att ge den naturliga manliga androgener (testosteron och dihydrotestosteron.

Testosteron har en måttlig anabola egenskaper, men också är en kraftfull androgen agent. Andriol Testocaps tas oralt i doser på 25-200 mg per dag. Men, majoriteten av bodybuilders inte se några effekter vid lägre doser och även vid doser på nära 400 mg/dag, effekterna är minimala i bästa fall.

När det tas för mer än 4-6 veckor, Undestor Testocaps kan endast marginellt öka kroppsmassa och protein anabolism. Men för kroppen att bygga muskler måste man också äta en kost rik på kalorier. De flesta bodybuilders tar också en kombination av andra hormoner samtidigt. Eftersom testosteron omvandlas till östrogen i fettvävnaden, det finns alltid en chans att utveckla gynekomasti och vätskeansamlingar. För att förhindra detta, de flesta kroppsbyggare lägga Arimidex eller tamoxifen under av cykeln.

Under Andriol Testocaps intag, den naturliga kroppen testosteron släppa hämmas av feedback genom hämning av hypofysens LH. Vid stora doser kan även spermatogenes kan vara osäkra. För att möjliggöra hypotalamus-hypofys-axeln för att återhämta sig, är det starkt rekommenderat att Andriol Testocaps trappas ned långsamt under en period på några veckor. Plötslig utsättning av Undestor Testocaps kan leda till extrem trötthet, viktminskning och ökad risk för frakturer.

 

Dosering:

Andriol Testocaps måste tas oralt med morgon och kväll måltider. Kapslarna bör tas med en del vätska och sväljas hela utan att tugga. Om ett ojämnt antal kapslar skall tas den högre dosen bör tas på morgonen. Doseringen av Andriol Testocaps bör bestämmas av läkare enligt graden av symptom. Den första dosen är vanligtvis 120-160 mg/dag i 2-3 veckor. Efterföljande dos (40-120 mg/dag) bör baseras på den kliniska effekt som erhålls under de första veckorna av behandlingen. I övrigt dos av Undestor Testocaps bör justeras beroende till svar av den enskilda patienten.

 

Överdosering:

Akut oral toxicitet av testosteronundekanoat är mycket låg. Höga doser av Andriol Testocaps i Sverige kan orsaka magbesvär på grund av den oljiga lösningsmedel som ingår i kapseln. Behandling kan bestå av att tömma magen och stödjande åtgärder.

 

Biverkningar i Sverige​:

 • akne;
 • förändringar i dina menstrual perioder.
 • hane-mönster hår tillväxt (såsom på hakan eller bröstet);
 • manliga mönster håravfall;
 • förstorad klitoris, eller
 • öka eller minska i kön enhet.
 • Mindre allvarliga testosteron biverkningar kan omfatta:
 • bröst svullnad i män.
 • huvudvärk, ångest, deprimerad sinnesstämning;
 • domningar eller tingly känsla; eller
 • smärta eller svullnad där medicinen var injiceras.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.