Danabol DS 10

Danabol DS 10

Tillverkare: Body Research
Modellnummer: 651
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 mg (500 p-piller)
La sustancia: Metandienon oralt (Dianabol)
114.75€

Allmän information om Danabol DS i Sverige

Danabol DS (dianabol) av Organ Forskning är en syntetisk anabol steroid som innehåller 10 mg per flik av hormonet Metandienon, och det är kommersialiseras i ett rör med 100 flikar. Det stimulerar proteinsyntesen, gör vävnaden näring bättre, hjälper kalcium till stacken i benen, behålla Azot, Fosfor, Svavel, Kalium, Natrium och vatten i kroppen.

Metandienon är ofta används i dysfunktioner av proteinsyntesen på grund av att det är stor förmåga att stimulera denna viktiga process. Det är också används för behandling av personer som drabbats av cancer eller andra sjukdomar som ger en mycket snabb och allvarlig viktminskning. Genom att vara en stark anabol steroid, Danabol DS hjälper riktigt bra på att behandla allvarliga skador och brännskador, av samma skäl som det används i perioder före och efter en operation, eller smittsamma sjukdomar, så att patienten kan återhämta sig mycket snabbare. Njurarna insufficiens, anemi, muskeldystrofi, osteoporos, astma, ant hepatit är inte heller ett stort problem när du använder Danabol DS. I behandling med kortikosteroider och tuberkulos, Metandienon är en mycket bra hjälpreda. En viktig observera skulle vara det faktum att Danabol DS bör tas under överinseende av en kvalificerad Läkare, på grund av det starka anabola och androgena effekter.

 

Terar Danabol DS i Sverige

D-bol, är mycket älskad av idrottare för att hoppa till början av ett fyllnadsmedel cykel, och därmed se omedelbara resultat redan från början av cykeln. Av denna anledning, professionella bodybuilders ofta stack Dianabol med injicerbara steroider såsom Testosteron Enanthate och Deca-Durabolin. Förklaringen på detta är att D-bol kommer att ge användaren en snabb uppbyggnad av vikt och styrka, och när de injektionsläkemedel börja producera effekter, vikt och styrka kan förvärras. Denna typ av hoppa starta ett fyllnadsmedel cykel används vanligtvis för första 2-6 veckor av en cykel, med 4 veckor för att vara de mest typiska tid. Genom att vara den mest använda steroider, Dianabol är även kallad "The Breakfast of Champions", eftersom den används för att STARTA cykeln, och med Testosteron och Deca Durabolin, Dianabol kommer att göra ett bra kombination för att få så mycket muskler som möjligt. Här är två exempel på det:

1.Exempel (nybörjare) : Dianabol - 25 mg/dag, första 4 veckorna.
Testosteron E, C eller Sustanon - 500 mg/vecka, första 11 veckor.
Deca Durabolin - 400 mg/vecka, första 10 veckorna.

2.Exempel (advanced) : Dianabol - 35 mg/dag, första 4 veckorna.
Testosteron E, C eller Sustanon - 750mg/vecka, första 11 veckor.
Deca Durabolin - 600 mg/vecka, första 10 veckorna.

 

Biverkningar i Sverige

Metandienon är en mycket stark anabol steroid, och att det även har anabola egenskaper. Även en liten dos 20 mg per dag kan producera de mest grundläggande biverkningar såsom akne, fet hy och för en snabb hårväxt på hela kroppen.

 

Danabol DS kan interagerar med enzymet aromatas som är en följd av möjligheten för vissa östrogen biverkningar. Gynekomasti kan dyka upp även i början av en cykel, så en viktig sak att känna till för våra användare är att de måste nödvändiga läkemedel för att behandla detta tillstånd så snart som möjligt. En mycket bra selektiv Estrogen Modulator (SERM) som Nolvadex används ofta i dessa situationer, och med ett tillägg av en anti-östrogen som Arimidex och Proviron det kommer att hjälpa till att sakta ner ytterligare östrogen konvertering.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.