Prominate 100

Prominate 100

Tillverkare: BM Pharmaceuticals
Modellnummer: 680
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ampuller (100mg/ml)
La sustancia: Methenolone enanthate (Primobolan depot)
95.96€

Allmän information om Prominate 100 i Sverige

Prominate-100 av BM Pharmaceuticals är en injicerbar steroid som innehåller hormonet methenolone enanthate i en beredning av 100mgs per ML.

Ester av denna förening gör det långsamt verkande, och således innebär att injektioner kan vara mindre vanliga. Bodybuilders använder denna steroid följer ofta en dosering av två-tre skott per vecka.

Prominate-100 (Methenolone Enanthat) i Sverige är en mycket populär steroid bland bodybuilders som är i "kapning" fasen av sin träning och bantning. Denna steroid är mycket mild i sin natur och den verkar fungera utomordentligt väl med kalori dieter.

Prominate-100 (Methenolone Enanthat) kommer inte aromatize i kroppen, därför östrogena biverkningar såsom svälla bör inte vara ett bekymmer. Kroppsbyggare med rimligt låg kroppsfett kommer att märka en ökning i definitionen och muskelmassa.

Denna steroid var enligt uppgift en lång tid favorit av de stora Arnold Schwarzenagger. Många attribut Arnold användning av detta läkemedel till hans förmåga att hålla en så liten midja och estetiska letar kroppsbyggnad. Prominate-100 är också en mycket populär "överbryggande" steroid, vilket innebär att bodybuilders använder ibland en stadig dos av det i mellan sina regelbundna cykler för att hålla kroppen i en mer anabola tillstånd som naturliga, men samtidigt inte hålla naturliga testosteron stängas ner så hårt som vissa andra steroider kommer att göra.

 

Dos

De som vill använda Prominate-100 (Methenolone Enanthat) i en cykel kan stapla det med en låg dos av testosteron och en muntlig såsom Stanozolole eller Oxandrolone. Prominate-100 (Methenolone Enanthat) är också en mycket populär steroid med kvinnor kroppsbyggare där det är låga androgena egenskaper och mild natur gör det till ett mycket säkert val för dem att använda. Manliga bodybuilders ofta använda Primo i en dos på 300-800mgs en vecka, allt från 8-16wks, medan kvinnor tycker att ett dosen 50-100 mg kommer i allmänhet att ge önskvärt resultat.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.