Trenbolone 200

Trenbolone 200

Tillverkare: Dragon Pharma
Modellnummer: 704
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ampuller (200mg/ml)
La sustancia: Trenbolone enanthate
70.08€

Allmän information om Trenbolone 200 i Sverige

Trenbolon 200 av Dragon-Pharma är en injicerbar steroid som innehåller 200mgs per ML av hormonet Trenbolone Enanthate.

Den Enanthate ester kopplad till denna steroid som gör det möjligt att hålla blodet stadig med mindre frekventa injektioner än om bodybuilder var med hjälp av acetat ester av drogen. Idrottare brukar använda en dosering två gånger per vecka med denna produkt.

Enkelt uttryckt, Trenbolon är den mest kraftfulla övergripande steroider används av kroppsbyggare för idag. Tren, som det ofta kallas, är det både mycket anabola och androgena. Det är kemiskt inte kan aromatize, och därför producerar något östrogen uppbyggd. Detta, tillsammans med dess höga anabola egenskaper, som gör den muskel som produceras av detta drog mycket hård och definieras.

Trenbolon först fick sitt rykte när det användes i den legendariska steroid, Parabolan. Användare av denna drog ofta noteras dramatiska resultat som var häpnadsväckande, och efter det var tyvärr upphört, mindes effekter av ämnet gav den kult-liknande status och marknaden översvämmades med våningssäng Parabolan ampere genom att de ser att resultatet av den extrema popularitet och fans att denna steroid är otroligt resultat som hade gett upphov till.

Trenbolon användes också i boskap implantat pellets, där ämnet användes för att öka muskelmassa av boskap, och samtidigt minska fettet på djur. Kit blev allmänt tillgänglig på internet så att kroppsbyggare för att konvertera dessa pellets i injicerbara lösning. Fina, som denna homebrew olja ofta kallas, blev snabbt en favorit av steroid användare, precis som sin släkting, Parabolan, hade gjort många år tidigare.

Användare av Trenbolon 200 i Sverige ofta rapport otroliga vinster i både styrka och kvalitet muskel massa, medan fett och vatten verkar för att "smälta" bort. För att ge en uppfattning om hur viktigt detta hormon är som en muskel byggare, observera att den kraftfulla steroid Testosteron har en anabola betyg av 100, medan Tren har en rating på 500! Drogen är också ett kraftfullt fettförbrännande stöd, och massor av bodybuilders som faktiskt hävdar att kroppen fortfarande kommer att tappa kroppsfett mycket snabbt, även när kosten är inte mycket ren.

Det är viktigt att notera att detta ämne kommer att stänga sin naturliga testosteron produktionen ned mycket snabbt, vilket gör en ordentlig PCT-protokollet som ett måste vid slutet av en cykel.

Tren kan producera alla vanliga androgena biverkningar. Det är också viktigt att notera att många användare rapporterar att de okontrollerbara nattliga svettningar när du använder detta ämne. För att hjälpa till att bekämpa detta problem, och det rekommenderas att användare försöker att hålla blodet och stabil som möjligt, och bo i en rimlig dos utbud. Även om denna steroid kan inte konvertera till östrogen, i vissa användare upplever problem med progesteron biverkningar som liknar de som ses med produkter såsom Deca Durabolin eller Durabolin. Användare som är känsliga för dessa frågor kanske föredrar att lägga till Cabaser och cyklar.

 

Samspelet med andra läkemedel i Sverige

Trenbolon 200 kan användas i både cutting och sammanslagningen cykler. De som vill bulk kan lägga till en injicerbara form av Testosteron tillsammans med en muntlig såsom Methandrostenolone. Den berömda Tren /Test Propionate/ Winstrol stack är fortfarande betraktas som en av de bästa skärande/ pre-contest kombinationer som det någonsin har varit. Denna cykel, tillsammans med rätt kost och cardio, är säker på att få resultat som är mycket dramatisk.

 

Dos

Tren är inte en drog för kvinnor, som masculizing biverkningar är nästan garanterat. Den typiska dosering utbud för detta ämne är 300-700mgs i veckan under en period på 6-10 veckor.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.