Primobolan 100

Primobolan 100

Tillverkare: Dragon Pharma
Modellnummer: 705
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ampuller (100mg/ml)
La sustancia: Methenolone enanthate (Primobolan depot)
78.20€

Allmän information om Primobolan i Sverige

Primobolan 100 är en injicerbara steroid som gjorts av Dragon-Pharma Europa, denna steroid innehåller Methenolone Enanthate.

Primobolan 100 är den injicerbara versionen av steroid methenolone, och även om det ger en svagare effekt än Deca Durabolin är det en mycket bra grundläggande steroid vars effekter är främst anabola. Det faktum att en enanthate ester läggs till i denna steroid kan en långsam och gradvis övergång från injektionsstället. Detta tillägg ger en längre halveringstid på ca 14 dagar (likt Testosteron Enanthate) även om de flesta idrottare föredrar att administrera det på en vecka.

Primobolan 100 popularitet härrör från det faktum att det är den enda steroid som verkar fungera bra på en låg kalori diet (vilket gör det en pre-contest drog) och biverkningar är sällan ett problem eftersom det är relativt icke giftiga, låg androgener och att det inte konvertera till östrogen (aromatize) därför östrogen relaterade biverkningar är inte ett problem. Dessutom verkar det ha en positiv effekt på immunsystemet (alltså dess populära användning i Aids-patienter) och det faktum att det tillför främst muskelmassa leder till en förstärkning av hela kroppens system.

Primobolan 100 används ofta av de som vill behålla östrogen och androgen biverkningar till ett minimum. Primobolan 100 är också ett populärt val för styckning cykler på grund av sitt milda anabola egenskaper som kan vara bäst lämpade för att upprätthålla muskelmassa under strikt pre-innehåll bantning. Överdriven subkutan vätska kommer inte heller att vara ett problem på grund av Primobolan 100 att vara en icke-aromatising steroid. Föreningen kan också läggas till sammanslagningen cykler för att öka den anabola karaktären av cykeln samtidigt som man minimerar lägga till den totala östrogen och androgen biverkningar.

Androgena biverkningar är oftast bara begränsar sig till känsliga personer, eller de som väljer att ta större doser av produkten. Primobolan 100 betraktas ofta som en säker steroid i jämförelse med andra produkter, och det är en mycket eftertraktad produkt som speglar sig i sina kostnader. En dos på 400 mg per vecka har visat sig ge bra vinster, men högre doser är gemensamma, med många hävdar 600 – 800 mg en vecka kommer att ge en betydligt bättre avkastning i muskelmassa samtidigt som man inte orsakar alltför mycket i form av biverkningar. Som vi öka dosen kan vi förvänta oss androgena biverkningar blir mer uttalad, så sitt ner för användaren att se vilken dos ger givande när man väger upp de biverkningar som till netto positivt av kapital.

Primobolan 100 i Sverige är ofta staplade med andra steroider för att ge mer tilltalande resultat till användaren. Under en styckning cykel produkten kan vara staplade med en icke-aromatising androgen till stöd muskel hårdhet och samtidigt hålla en mycket definierad look med lite vatten retention. Andra kan hitta primobolan en trevlig förening att lägga till sina vanliga Testosteron naturligtvis att lägga till anabola karaktären av cykeln, samtidigt som man inte ska lägga alltför mycket biverkningar. Detta kan vara användbart för dem som har funnit sin tolerans dosering med Testosteron, men vill lägga till en annan förening till sin stack till stöd av kapital.

Primobolan 100 visar många goda egenskaper, mest som härrör från det faktum att methenolone inte konvertera till östrogen. Östrogen-kopplade biverkningar bör därför inte ses alls när administrationen av detta steroid. Känsliga personer behöver inte oroa dig för att utveckla gynekomasti, inte heller bör de märker något vattenretention med detta läkemedel. Den ökning som ses med Primobolan 100 blir bara kvalitet muskel massa, och inte den smidig svälla som följer med de flesta steroider öppen för aromatisering. Under en cykel användaren bör dessutom inte har mycket problem med blodtryck värden, eftersom denna effekt är också relaterad (i allmänhet) till östrogen-och vattenretention. På en måttlig dos av 100 – 200 mg per vecka, Primobolan 100 bör inte heller störa endogena testosteronnivåer så mycket som när man tar en injicerbara nandrolon eller testosteron.

 

Biverkningar i Sverige

Biverkningar i allmänhet är oftast inte mycket av ett problem med Primobolan 100. Det är en chans att märka några kvarstående androgena effekter såsom fet hud, akne, ökad ansikts - /organ hår tillväxt eller en försämring av manliga mönster skallighet skick. Denna steroid är fortfarande mycket mild men, och sådana problem är vanligtvis dos-relaterade. Kvinnor faktiskt kommer att hitta denna beredning mild nog att använda i de flesta fall, observera att det är en mycket bekväm och effektiva anabola. Primobolan 100 är faktiskt anses vara en av de säkraste anabola steroider finns. Steroid nybörjare, äldre idrottare eller de som är känsliga för biverkningar skulle utan tvekan tycker att det är en mycket gynnsam läkemedel att använda. Den typiska "säkra" dosering för män är 100 – 200 mg per vecka, en nivå som bör ge åtminstone någon märkbar muskeltillväxt.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.