Dianabol 20

Dianabol 20

Tillverkare: Dragon Pharma
Modellnummer: 711
Tillgänglighet: I lager
Paket: 20 mg (100 tabletter)
La sustancia: Metandienon oralt (Dianabol)
49.73€

Allmän information om Dianabol i Sverige

Dianabol är den mest populära namn för denna steroid av kroppsbyggare. Dianabol är krediteras med att vara den andra anabola steroid som någonsin skapats, med den första som testosteron. Denna steroid är den mest populära muntliga som det är. Det är populärt med de nya till anabola ämnen på grund av hur snabbt det ger en vinst i muskelmassa och styrka.

På grund av dess snabba effekter på kroppen, är Metandienon gör en stor "jump start" till varje cykel. Här, kroppsbyggare, kommer att ta läkemedlet i början av en cykel för att börja se resultat omedelbart i väntan på långsammare estrar av injicerbara anabola för att börja med att påverka. Användare av denna steroid rapporterar ofta betydande vinster i styrka och muskel massa. D-bol är också känd för den intensiva "pump" som det ger musklerna under träning. Detta beror främst på det faktum att det dramatiskt ökar proteinsyntesen och kväveretentionen i muskeln.

Mg för Mg, Metandienon är anses vara en av de starkaste anabola orals tillgängliga för kroppsbyggare i Sverige. Det är viktigt att notera att vissa lider av östrogen relaterade problem med användningen av Dianabol, inklusive svälla och ibland "gyno" (utveckling av kvinnliga vävnad under bröstvårtor hos män, vilket resulterar i oattraktiv och ofta smärtsamma knölar i detta område). På grund av detta, kroppsbyggare kanske föredrar att använda en östrogen-hämmare såsom anastrozol eller tamoxifen medan denna steroid. Liksom många andra orals, Metandienon är en C17 alpha alkylerade förening, och därför kan vara potentiellt giftiga för levern. Det rekommenderas att bodybuilders som använder anabola också innehålla en lever protectant i sin dagliga kost regim, och att de håller sina doser av denna kraftfulla läkemedel i rimlig utbud och försöka begränsa cykel längd till 10 veckor eller mindre. Dianabol kan göra ett bra komplement till någon cykel och är ofta staplade med alla injicerbara steroider.

Som tidigare nämnts, denna steroid gör en bra start för att någon cykel, men det är också viktigt att notera att bodybuilders ofta använder det som en "bro" mellan cykler och som ett sätt att återhämtning från en cykel. Här, Dianabol kan tas i en låg dos (10mgs en dag) under PCT eller i mellan cykler för att hålla androgen höga nivåer och för att bibehålla styrka och massa, samtidigt som kroppens naturliga testosteron nivåer för att återvinnas.

 

Dos

Dianabol är inte en mycket populär steroid bland kvinnliga kroppsbyggare i Sverige på grund av det faktum att det är mycket benägna att orsaka hårda masculizing biverkningar. Hanar brukar använda Dianabol i en dos utbud av 25-100mgs en dag för en period av 4-10wks, och 10mgs en dag för att överbrygga eller PCT syften så länge som det behövs.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.