Oxymetholone

Oxymetholone

Tillverkare: Dragon Pharma
Modellnummer: 713
Tillgänglighet: I lager
Paket: 50 mg (100 tabletter)
La sustancia: Oxymetolon (Anadrol)
68.00€

Allmän information om Oxymetholone i Sverige

Oxymetolon är ett oralt läkemedel med en dos av 50 mg per tablett. Det är den starkaste orala steroider på marknaden. Det har både hög androgen och anabola effekter. Styrka och går upp i vikt är mycket betydande. Det är mycket giftigt för levern. Oxymetolon även aromatizes ganska enkelt. Oxymetolon har rapporterats att producera gynekomasti i-användare (inte alla förmodligen runt 50%). En anti-östrogen bör användas för att motverka aromatisering. Nolvadex är en föreslog anti-östrogen.

 

Biverkningar i Sverige

Många biverkningar är förknippade bland annat akne, håravfall, magsmärtor, huvudvärk, gynekomasti, blodtryck, och tungt vatten retention. Förlust av vikt och styrka sker oftast efter cykeln. Anadrol också stängs av naturliga testosteron produktion. Det anses av bodybuilding gemenskapen som det mest effektiva orala steroid i att bygga styrka och storlek. Oxymetolon har många biverkningar dock, vilket gör det relativt farligt att använda jämfört med andra steroider. Genomsnittlig dos är 1-2 tabletter per dag till 4 flikar en dag. Oxymetholone används som fyllnadsmedel cykel med sustanon och deca-durabolin.

Nybörjare kan för att få 20 till 30 pounds (12 -15kg) av massa som är mindre än i 6 veckor,med endast en eller två tabletter dagligen. Anledningen är hög vätskeansamling som kan ha både positiva och negativa sidan. Positivt är en högre nivå av styrka och kraft eftersom mycket vatten i muskler och leder som kan förebygga skador. Negativt kan vara förlorad för kroppen definition och högt blodtryck.

Oxymetolon i Sverige är ett derivat av dihydrotestosteron, och det är 17-alfa alkylerade. 17-alfa-alkylerade steroider är giftiga för levern. Vissa produkter som en Torsk Lever Olja eller Primrose Olja eller annat som innehåller linolinic syra stödja en lever. Andra möjliga biverkningar är akne, aggresiveness och högt blodtryck. Det är mycket antihypertension tillgängliga. Personen behöver för att ta några antiöstrogen som Tamoxifen, Proviron eller Clomid. Clomid är att rekommendera efter cykel för att returnera induvidual naturliga nivån av testosteron som hjälper till att spara massa får i cykel.

 

Användning:

Genomsnittliga dosen är 1-4 tabletter dagligen under minst 6 veckor om den används ensam. De som vill cykla med Oxymetolon (Anapolon) kommer vanligtvis att använda den första 3-6wks av en cykel som även innehåller en injicerbara form av Testosteron. För ännu mer överlägsen massa vinster, kroppsbyggare kan välja att lägga till ytterligare en injektion som Deca eller Tren till cykeln. I dessa fall, massa och styrka vinster är säker på att vara inget mindre än dramatisk. Oxymetolon (Anapolon) kommer att stänga av kroppens förmåga att producera testosteron, naturligtvis, därför att göra en PCT-regimen avgörande vid avvecklade användning.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.