Anavar 50

Anavar 50

Tillverkare: Dragon Pharma
Modellnummer: 720
Tillgänglighet: I lager
Paket: 50 mg (100 tabletter)
La sustancia: Oxandrolon (Anavar)
198.90€

Allmän information om Anavar 50 i Sverige

Anavar 50 (Oxandrolone är en oral steroid som innehåller 50 mg hormonet Oxandrolon.

Anavar 50 (Oxandrolone) i Sverige anses vara en av de mildaste steroider som det är. Det är milt anabola och måttligt androgen. Även om det är ett C-17 oralt, fortfarande har en minimal effekt på levern värden även vid högre doser. Oxandrolon är också inte känt av bodybuilders som steroid för stora massan av kapital. Snarare, den massa som vunnits av Oxandrolon kommer att vara kvalitet vinst, och vinster som sannolikt kommer att hållas efter steroid är inte längre används. Användare av Oxandrolon noterar ofta en mycket bra ökning i styrka.

På grund av dess extremt mild natur, Oxandrolon är också en av de mest populära steroider bland kvinnliga kroppsbyggare. Oxandrolone har också visat sig i studier att faktiskt minska kroppsfett under användning, vilket gör det till ett utmärkt val för bodybuilders som är i styckning fas av sin utbildning.

Anavar 50 (Oxandrolone) i Sverige är också mycket mild när det kommer till att stänga av kroppens förmåga att producera testosteron, vilket gör det till ett utmärkt val för den som söker att "bro" mellan cykler medan låta kroppen återhämta sig. De som ser till stacken Oxandrolon med något får valde en låg dos av testosteron med det att göra.

 

Dos

Klart, Oxandrolon är en stor runt steroid. Manliga bodybuilders använder vanligtvis Anavar 50 (Oxandrolone) i doser av 50-100mg per dag i 6-12wks. Oxandrolone har en relativt kort halveringstid på ca 8 timmar. Så man kan välja att dela doser under dagen för att hålla blodet så stabil som möjligt. Kvinnor bodybuilders typiskt hitta en dos av 2,5-10mgs att vara effektiva för att främja muskeltillväxt och styrka utan stor risk för biverkningar.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.