Mastever

Mastever

Tillverkare: Vermodje
Modellnummer: 900
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 10 ml ampull (100 mg/ml)
La sustancia: Drostanolon propionat (Masteron)
58.65€

Allmän information om Mastever i Sverige

MASTEVER (Drostanolone Propionat) är en injicerbara anabola steroid som härrör från dihydrostestosterone (DHT). Här DHT har modifierats med en 2-metyl-grupp för att öka dess anabola egenskaper, vilket gör detta läkemedel mycket mer effektivt till att främja muskel tillväxt än icke-metylerat DHT. MASTEVER (Drostanolone Propionat) är en syntetisk androgena anabola steroid och är ungefär 5 gånger så potent som naturliga metyltestosteron. Som testosteron och andra androgena hormoner, dromostanolone binder till androgen receptor. Det ger retention av kväve, kalium och fosfor; ökar protein anabolism; och minskar aminosyra katabolism.

MASTEVER (Drostanolone Propionat) i Sverige  är en steroid med måttlig androgena egenskaper. Denna steroid är oftast används av kroppsbyggare som förbereder för en show på grund av det faktum att den androgena karaktären av det kommer att ge en hård, definierad look till musklerna. Användare av MASTEVER (Drostanolone Propionat) rapporterar ofta ökar i styrka och muskulär uthållighet. Det är också används av idrottsmän i hastighet relaterade och vikt reglerad sport, där det är en favorit på grund av dess förmåga att producera goda vinster i muskelmassa och styrka med en viss minskning i kroppsfett och minimala biverkningar. MASTEVER (Drostanolone Propionat) inte konvertera till östrogen, vilket innebär att östrogena biverkningar såsom vatten svälla och gynekomasti bör inte vara ett bekymmer när du kör denna steroid.

MASTEVER (Drostanolone Propionat) används oftast inom skärande cykler där det är staplade med andra härdning, icke aromatizing medel såsom trenbolonacetat och winstrol. Dessa typer av cykler kommer att producera oftast inget vatten vikt och massan fått ut av dem kommer att vara kvalitet rock hard muskelmassa. MASTEVER (Drostanolone Propionat) kan vara androgen och den vanliga androgena biverkningar är möjliga att använda detta ämne.

 

Dosering:

Män i Sverige tar ofta MASTEVER (Drostanolone Propionat) i doser på 300 – 600mg per vecka under 6 till 12 veckor beroende på hur de reagerar och vad de har för mål. Propionatestern används med denna förening kommer att utöka sin verksamhet för bara ett par dagar, därför MASTEVER (Drostanolone Propionat) bör injiceras någonsin annan dag för att hålla blodet så stabil som möjligt. Kvinnor som väljer att ta Drostanolone Propionat ofta väljer en dos av 50-100mg per vecka.

Användare av MASTEVER (Drostanolone Propionat) rapporterar ofta ökar i styrka och muskulär uthållighet. Det är också används av idrottsmän i hastighet relaterade och vikt reglerad sport, där det är en favorit på grund av dess förmåga att producera goda vinster i muskelmassa och styrka med en viss minskning i kroppsfett och minimala biverkningar.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.