Halover

Halover

Tillverkare: Vermodje
Modellnummer: 902
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 10 mg (25 p-piller)
La sustancia: Fluoxymesterone (Halotestin)
69.70€

Allmän information om HALOTEVER i Sverige

HALOTEVER (Fluoximesteron) är en oral steroid. HALOTEVER (Fluoximesteron) är en steroid som en stark androgen egenskaper och samtidigt har mycket lite anabol effekt. Dess fluoxymesterone ämnet är ett derivat av metyltestosteron och som är avsedda för oralt bruk. På grundval av denna kvalitet som det används främst när idrottaren behöver mer styrka vinster, men inte muskelmassa. Weightlifters och powerlifters, som måste upprätthålla en viss viktklass ofta använda HALOTEVER (Fluoximesteron), eftersom de är intresserade av denna ökning i styrka utan att öka i vikt. I bodybuilding denna steroid används nästan uteslutande i förberedelse inför tävlingar, eftersom ämnet är starkt androgen, och på samma gång är något aromatiserade. HALOTEVER (Fluoximesteron) hjälper idrottaren att uppnå höga nivåer av androgener med en viss nivå av östrogen. Med en låg fetthalt HALOTEVER (Fluoximesteron) ger idrottaren en mer uttalad och väl definierade muskler hårdhet. Anabola effekten av HALOTEVER (Fluoximesteron) är ganska liten jämfört med androgen.

Baserat på de egenskaper som HALOTEVER (Fluoximesteron) idrottsmän använder den främst när idrottaren är mer intresserade av att öka i styrka. Styrkelyftare och tyngdlyftare som bör förbli inom en viss vikt klass använder ofta HALOTEVER (Fluoximesteron), eftersom de är i första hand intresserad av att öka styrkan utan att kroppens viktökning.

I bodybuilding i Sverige detta läkemedel tas bara när förberedelserna för en tävling. Eftersom Fluoxymesterone är en stark androgen med en mycket låg aromatisering – det hjälper idrottaren att få maximal dominans av androgener över östrogener. Kroppsbyggare på grund av HALOTEVER (Fluoximesteron) får utmärkt hårdhet och skarpa konturer av muskler.

Även muskel volym ökar inte, idrottaren visas mer omfattande eftersom tätheten av beställningen ökar. Det är känt att den dagliga dosen till 20 mg inte orsaka vätskeretention. Under dieten HALOTEVER (Fluoximesteron) hjälper idrottaren att få igenom svåra, intensiv träning, med ökad aggressivitet. Detta är en annan anledning till varför denna steroid är så populära bland powerlifters, tyngdlyftare, fotbollsspelare och boxare. Konventionell dos HALOTEVER (Fluoximesteron) varierar från 20 till 40 mg / dag.

 

Dos

Kroppsbyggare är vanligtvis begränsade till en dos av 20-30 mg / dag, medan en styrkelyftare använder ofta 40 mg per dag eller mer. Den dagliga dosen är vanligtvis delas in i två lika stora doser morgon och kväll med lite vätska.

När du tar HALOTEVER (Fluoximesteron) idrottare kan uppleva ett antal ganska allvarliga biverkningar. Kanske den enda Anadrol-50 och Metyltestosteron kan ha en större negativ inverkan på de tävlande. De som skulle vilja prova HALOTEVER (Fluoximesteron) bör begränsa dess användning perioden är 4 – 6 veckor, och använd inte mer än 20-30 mg dagligen.

 

Biverkningar

Fluoxymesterone har en stark potentiella effekter på levern, så det är sannolikt skadad. Andra ofta observerade biverkningar, som ökad produktion av sebaceous körtel (som går hand i hand med akne), näsblod, huvudvärk, mag-och tarmsjukdomar och att minska produktionen av sina egna hormoner i kroppen. Det finns ofta tillfällen när atelty blir lätt irriterad. Gynekomasti och högt blodtryck orsakas av edemas inte inträffa när du tar Fluoxymesterone.

Kvinnor i Sverige bör undvika att takig HALOTEVER (Fluoximesteron), eftersom detta kan leda till verkliga och delvis oåterkalleliga virilization symtom.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.