Cytover T3

Cytover T3

Tillverkare: Vermodje
Modellnummer: 903
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 50mcg (50 tabletter)
La sustancia: Liotyronin (T3)
28.05€

Allmän information om Cytover T3 i Sverige

CYTOVER T3 (Liotyronin Natrium) är inte en anabol steroid, men en sköldkörtelhormon. Det används medicinskt för att behandla fall av sköldkörteln insufficiens, fetma, vissa metaboliska störningar och trötthet. Speciellt detta läkemedel är en farmaceutisk beredning av naturliga sköldkörtelhormonet trijodtyronin (T-3). När administreras, CYTOVER T3 (Liotyronin Natrium) ökar patientens metabolism. Resultatet är en ökad frekvens av cellulär aktivitet (noteras av ett snabbare utnyttjande av kolhydrater, fetter och proteiner). Kroppsbyggare är särskilt attraherad av denna drog för sin förmåga att bränna ut kroppen överflödigt fett. Oftast används under tävling preparat, kan avsevärt minska mängden lagrat fett utan att tvingas att kraftigt begränsa kalorier. För detta ändamål CYTOVER T3 (Liotyronin Natrium) används ofta i samband med Clenbuterol och kan producera extremt dramatiska resultat. Den här kombinationen har blivit mycket populära under senare år, ingen tvekan om ansvar för många "lurade" på scenen physiques. Det är också noterats av många att när sköldkörteln hormoner vidtas i samband med steroider, en ökad anabol effekt kan ses (märkbart större än om steroider används ensam). Detta är troligen på grund av att snabbare utnyttjande av proteiner av kroppen, öka takten för nya muskler ackumulering.

 

Dos

Man bör vidta försiktighet om du funderar på att använda detta läkemedel. CYTOVER T3 (Liotyronin Natrium) levereras med en omfattande lista över varningar och försiktighetsåtgärder som inte ska ignoreras. Biverkningar inkluderar, men är inte begränsade till, hjärtklappning, oro, andnöd, oregelbunden hjärtrytm, svettningar, illamående, huvudvärk och psykiska/metabola sjukdomar. Det är ett kraftfullt hormon, och en som skulle kunna förändra den normala funktionen i organet om den missbrukas. När administrera CYTOVER T3 (Liotyronin Natrium), måste man komma ihåg att öka dosen långsamt. I allmänhet en 25mcg tablett tas på första dagen, och dosen ökas därefter med en tablett var tre av fyra dagar för en maximal dos av-100mcg. Detta kommer att hjälpa kroppen att anpassa sig till den ökade sköldkörtelhormon, förhoppningsvis undvika en plötslig och "chock" till systemet. Den dagliga dosen i Sverige är också att delas jämnt under hela dagen, i ett försök att hålla blodet stadigare. Kvinnor är mer känsliga för biverkningar av CYTOVER T3 (Liotyronin Natrium) än män, och oftast väljer att inte ta mer än 50mcg dagligen.

Det är viktigt att betona att en cykel bör inte vara längre än 6 veckor och det får aldrig avbrytas abrupt. Så långsamt som den dosering som byggdes upp det bör också sänkas, en tablett varje 3-4 dagar. Ta CYTOVER T3 (Liotyronin Natrium) för länge och/eller på för hög dos kan resultera i en permanent sköldkörtel brist. Efter att ha gjort en sådan, man kan behöva behandlas med ett läkemedel som CYTOVER T3 (Liotyronin Natrium) för livet. Det är också en bra idé att först rådfråga din läkare och få din sköldkörtel funktion testas.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.