Androver

Androver

Tillverkare: Vermodje
Modellnummer: 904
Tillgänglighet: I lager
Paket: 50 mg (50 tabletter)
La sustancia: Oxymetolon (Anadrol)
57.80€

Allmän information om Androver i Sverige

ANDROVER (Oxymetolon) är en oral steroid som innehåller 50 mg av hormonet Oxymetolon.

ANDROVER (Oxymetolon) är en mycket bra läkemedel för att främja enorma vinster i både styrka och storlek. Denna steroid är mycket anabola och kommer att främja en ökning av röda blodkroppar och aptit. Den steroid var ursprungligen utformad som en form av behandling för patienter som lider av sjukdomar som orsakar kroppen att slösa bort, som till exempel HIV.

Många kroppsbyggare i Sverige överväga ANDROVER (Oxymetolon) är den starkaste muntlig att det är för ren massa vinst. Det är viktigt att notera att en del av denna massa kommer att vara från vatten svälla som orsakas av steroid. Medan Oxymetolon är en DHT härrör förening och därför kan inte konvertera direkt till östrogen, och det fortfarande är känd för många östrogena biverkningar. Vissa har spekulerat i att Oxymetholone på något sätt utlöser kroppens naturliga östrogen-receptorer i överväxel. Starkare anti-östrogener såsom Letrozol och Exemestan har visat sig kraftigt hämmar kroppens nivåer östrogen och kan både vara mycket effektiva i att hålla dessa typer av biverkningar till ett minimum samtidigt som du använder ANDROVER (Oxymetholone).

ANDROVER (Oxymetolon) är ett mycket snabbverkande steroid och kroppsbyggare brukar börja med att märka dess effekter mot slutet av den första veckan. Det är viktigt att notera att ANDROVER (Oxymetolon) kan vara levertoxiska om den inte används på ett ansvarsfullt sätt. Kroppsbyggare är uppmanade att hålla cykler av denna steroid kort, helst 6 veckor eller mindre, och för att hålla doser till 100 mg eller mindre dagligen.

 

Biverkningar

Medan ANDROVER (Oxymetolon) kommer att öka aptiten i rätt doser, detta läkemedel har varit känd för att sänka aptiten, vilket gör det svårt att äta, om övergrepp i högre doser. Vissa användare av denna steroid rapport också huvudvärk. Detta är helt klart ett allvarligt ämne som ska behandlas med respekt, men om de används på rätt sätt kan vara ett mycket användbart verktyg för att uppnå mål.

 

Samspelet med andra läkemedel i Sverige

De som vill cykla med ANDROVER (Oxymetolon) kommer vanligtvis att använda den första 3-6wks av en cykel som även innehåller en injicerbara form av Testosteron. För ännu mer överlägsen massa vinster, kroppsbyggare kan välja att lägga till ytterligare en injektion som Deca eller Tren till cykeln. I dessa fall, massa och styrka vinster är säker på att vara inget mindre än dramatisk. ANDROVER (Oxymetolon) kommer att stänga av kroppens förmåga att producera testosteron, naturligtvis, därför att göra en PCT-regimen avgörande vid avvecklade användning.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.