Metilver

Metilver

Tillverkare: Vermodje
Modellnummer: 907
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 100 flikar (25 mg/tab)
La sustancia: Methyltestosterone
102.00€

Allmän information om Metilver i Sverige

METILVER (Methyltestosterone) är en syntetisk anabol steroid som används mycket i klinisk medicin. Det är i huvudsak ett derivat av testosteron, men mer stabil. Det är främst används för att behandla personer som har antingen en brist eller avsaknad av testosteron i kroppen. Testosteron är viktigt för utveckling av sexuella egenskaper och tillväxt av kroppen. Under det senaste decenniet, drogen har också använts för att behandla avancerad bröstcancer hos kvinnor.

METILVER (Methyltestosterone) har i stor utsträckning används av idrottsmän och kroppsbyggare. Den steroid tas främst för att stärka kroppen och stimulera psyket. De flesta bodybuilders som tar denna drog hävdar att det orsakar spontana utbrott av energi som förknippas med ökad aggressivitet. Denna funktion av METILVER (Methyltestosterone) används främst av tyngdlyftare och professionell brottare. Många idrottare hävdar också att läkemedlet förbättrar sin förmåga att utföra övningen på intensiva nivåer.

 

Terar Metilver i Sverige

Medan METILVER (Methyltestosterone) kan tas oralt, vissa idrottare krossa tabletterna och placera drogen under tungan för snabbare absorption. Inom några minuter efter att placera drogen under tungan, kan läkemedlet finns i blodcirkulationen. Men methyltestosterone sällan ger några omedelbara effekter och mentala förändringar hävdade tros vara en placebo-effekt. Methyltestosterone är en omvandlas till östrogen i fettvävnaden och kommer att leda till gynekomasti och vätskeretention. Alltså, vissa bodybuilders tar Arimidex eller Tamoxifen för att motverka dessa biverkningar. Läkemedlet tas vanligen för ett par veckor och sedan återvinnas med Arimidex under wash-out fasen.

METILVER (Methyltestosterone) är en mycket potent anabola agent och det är också ofta i kombination med tyroxin eller tillväxthormon. Den viktökning som ses med methyltestosterone är gradvis och inte särskilt uttalad. De flesta bodybuilders föredrar detta läkemedel eftersom det tenderar att öka aggression och förbättrar prestanda för kort varaktighet.

När METILVER (Methyltestosterone) i Sverige är det tas vid låga doser, biverkningar är sällsynta. Det är dock långvarig användning är kända för att vara associerade med ett varierat antal biverkningar, som alla är reversibla när läkemedlet stoppas. För den kvinna som bestämmer sig för att ta METILVER (Methyltestosterone), det är viriliserande biverkningar som inte alltid reversibla när läkemedlet stoppas. Liksom alla anabola steroider, METILVER (Methyltestosterone) har också en rad biverkningar som inkluderar:

  • illamående, kräkningar
  • magkramper, diarré
  • svullnad
  • ökade /minskade libido
  • huvudvärk
  • akne, fet hy
  • mentala förändringar-inklusive ilska, depression, sömnlöshet
  • diafores
  • förlust av hår
  • gynekomasti

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.