Trenaver H

Trenaver H

Tillverkare: Vermodje
Modellnummer: 920
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ml ampull (100 mg/ml)
La sustancia: Trenbolon hexahydrobenzylcarbonate
86.70€

Allmän information om Trenaver H i Sverige

TRENAVER H (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) i Sverige är en injicerbara steroid Trenbolon tickar. Hans tid av absorption av om två veckor, vilket är mer gynnsamt för användning i kroppen, på grund av den mindre frekventa injektioner. TRENAVER H (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) tre gånger mer anabola än testosteron. Effekten av TRENAVER H (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) jämförs ofta med populära läkemedel som Testosteron och Methandrostenolone, men det har inga östrogena biverkningar.

TRENAVER H (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) som en drog med en övervägande anabol effekt kan användas som ett stöd till staterna på grund av brott mot protein metabolism med en negativ kvävebalans (otillräckligt intag, ökad efterfrågan eller förlust) i kakexi olika bakgrunder, med omfattande brännskador med långvarig användning glyukokortokoid, med hypo-och aplastisk anemi, med muskelatrofi i AIDS-patienter med osteoporos.

 

Kontraindikationer och Varningar:

I utnämningen av anabola steroider, patienterna bör informeras om möjliga biverkningar av behandling med omedelbar medicinsk hjälp om de inträffar. Vid första tecken på virilisering hos kvinnor (fördjupning av röst, hirsutism, akne, clitoromegaly) bör slopas för att förhindra oåterkalleliga förändringar. Drogen kan orsaka undertryckande av plasma-koagulering faktorer II, V, VII, X, som kräver noggrann övervakning, även när den används i samband med indirekta antikoagulantia.

Behandlingen bör övervaka lever parametrar (transaminaser, alkaliskt fosfatas, bilirubin) och fett (kolesterol och låg densitet lipoproteiner). I äldre kräver övervakning av prostatacancer på grund av den möjliga utvecklingen av hypertrofi och cancer. I patienter med höga doser av anabola steroider bör regelbundet avgöra hemoglobin och hematokrit på grund av eventuella polycytemi.

 

Biverkningar i Sverige​:

Kvinnor: virilization symtom, hämning av äggstockarnas funktion, menstruationsrubbningar, hyperkalcemi. Män: prepubertal – virilization symtom, idiopatisk hyperpigmentering av huden, bromsa eller stoppa tillväxten (förkalkning av epiphyseal tillväxt zoner långa ben) i post-pubertal – blåsan irritation, gynekomasti, priapism, och i ålderdomen – hypertrofi och / eller cancer i prostata.

De män-och kvinnor – utvecklingen av ateroskleros, perifera ödem, dyspeptiska besvär, nedsatt dysfunktion med gulsot, förändringar i leucocyte räkna, smärta i de långa benen, antikoagulation med en tendens att blöda.

 

Dosering:

Den effektiva dosen av TRENAVER H (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) om du arbetar fysik – 150-300 mg per vecka, 6-8 veckor i rad. På grund av den snabba spridningen veckovis dosen bör vara uppdelat på 2-3 doser. Denna nivå är tillräcklig för en markant ökning i styrka och torr vikt låga biverkningar. Bristen på östrogen komponent TRENAVER H (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) gjorde en av de viktigaste läkemedel för högtalare kroppsbyggare.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.