Exemever

Exemever

Tillverkare: Vermodje
Modellnummer: 922
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 25 mg (25 p-piller)
La sustancia: Exemestan
63.75€

Allmän information om Exemever i Sverige

EXEMEVER (Exemestan) är en anti-östrogen som innehåller 25mgs av ämnet exemestan per tablett.

EXEMEVER (Exemestan) i Sverige är en mycket potent läkemedel som fungerar genom att blockera enzymet aromatas i kroppen. Detta läkemedel utvecklades ursprungligen för att hjälpa till att bekämpa bröstcancer hos kvinnor genom att minska östrogen som vissa anser att stödet i cancercellernas tillväxt. Även om inte riktigt lika stark som Letrozol, EXEMEVER (Exemestan) är betydligt starkare än Anastrozol. Studier som gjorts med detta ämne visar vanligtvis runt en 85% minskning av östrogen nivåer i kroppen. Detta kan vara mycket användbart för kroppsbyggare som använder aromatizing föreningar som testosteron. Typiskt, man kommer att börja använda EXEMEVER (Exemestan) samma dag de börjar sin cykel.

Det är också viktigt att notera att EXEMEVER (Exemestan) har visat sig vara mycket effektiva på att öka testosteron och IGF-nivåer i kroppen. På grund av detta, detta läkemedel är också mycket användbart under PCT-regimen när man försöker att återställa naturliga testosteron nivåer för att undvika en post cykel "krasch".

 

Dos

Det är viktigt att hålla doser av EXEMEVER (Exemestan) rimligt, eftersom för mycket östrogen förtryck kan resultera i att hindras muskeltillväxt och förlust av sexlust. En 25 mg tablett per dag är tillräckligt för att effektivt hålla östrogen relaterade sidor ur bilden, eller för att effektivt öka naturliga testosteron nivåer under PCT.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.