Restaver

Restaver

Tillverkare: Vermodje
Modellnummer: 925
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 40 mg 100 tabletter
La sustancia: Testosteronundekanoat
81.60€

Allmän information om Restaver i Sverige

RESTAVER (testosteronundekanoat) oral form av testosteronundekanoat. Samtidigt som de inte anses vara lika bra som den injicerbara form av förening, RESTAVER (testosteronundekanoat) ta bort behovet av regelbundna injektioner.

RESTAVER (testosteronundekanoat) är kapslar av Testosteron Undeconoate, en oralt aktiv, testosteron preperation som hjälper användare att få muskel massa. RESTAVER (testosteronundekanoat) i Sverige är ett androgen hormon som används hos män för att ge testosteron när kroppen inte kan producera tillräckligt eller kvinnor för att behandla vissa cancerformer. Det kan också användas för att behandla andra villkor som bestäms av din läkare.

Möjliga biverkningar, kan det gå bort under behandlingen, har akne, illamående, kräkningar eller diarré. Om de fortsätter eller är besvärande, kolla med din läkare.

 

RESTAVER (testosteronundekanoat) Dosering:

Nybörjare: Upp till 2 x 40 mg Kapslar Per Dag

Avancerad: Upp till 5 x 40 mg Kapslar Per Dag

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.