Fenilver amp.

Fenilver amp.

Tillverkare: Vermodje
Modellnummer: 928
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 10 ampuller (100mg/ml)
La sustancia: Nandrolon phenylpropionate (NPP)
41.65€

Allmän information om Fenilver i Sverige

FENILVER (Nandrolone Phenylpropionate) är en injicerbara steroid som innehåller 100mgs per ML av hormonet nandrolon phenylpropionate.

FENILVER (Nandrolone Phenylpropionate) är mycket snabbverkande och gör det därför möjligt för en förening att vara ute i kroppen mycket snabbare. Detta gör denna steroid ett bättre val än Deca testas för Kroppsbyggare och idrottare. Användare som vanligtvis följer en dosering av varje dag när du använder detta ämne för att hålla blodet förhöjd och stabil.

FENILVER (Nandrolone Phenylpropionate), som det ofta kallas, är en av de mest populära steroider används bland kroppsbyggare idag. FENILVER (Nandrolone Phenylpropionate) är en låg androgen steroid med en hög anabol effekt. Det kommer aromatize i höga doser, men inte till priset av testosteron. Progesteron uppbyggd är en bieffekt att några har problem med även om användare rapporterar att problemet inte är så illa med denna ester som det är med Deca. Användare som är känsliga för dessa frågor kan välja att lägga till Cabaser eller Dostinex till sin cykel.

 

Samspelet med andra läkemedel i Sverige

FENILVER (Nandrolone Phenylpropionate) kan användas för skärning eller fyllnadsmedel. Bodybuilders ofta stack den med Testosteron för ett av de vanligaste och mest effektiva sammanslagningen cykler. Den durabolin / winstrol stack är också mycket populära. Man tror att Winstrol hjälper till att blockera progesteron uppbyggd medan durabolin hjälper till med gemensamma frågor att vissa drabbas medan på Winstrol. Den gemensamma befrielse och helande som durabolin är en av de viktigaste anledningarna till att det har blivit en mycket populär steroid med kroppsbyggare. Androgen biverkningar är vanligtvis inte ett problem med NPP 100 (Nandrolone Phenylpropionate) så länge doser hålls inom rimliga intervall.

 

Dos

Bodybuilders som använder detta ämne själv ibland rapporterar en förlust av libido, det är därför rekommenderat att man kör minst en liten dos av testosteron eller ens en hög androgen som Proviron att förhindra att det här problemet.

Kvinnor kroppsbyggare i Sverige är också förtjust i FENILVER (Nandrolone Phenylpropionate), där det milda androgena natur gör det till en säker steroid för dem att använda utan rädsla för masculizing biverkningar. FENILVER (Nandrolone Phenylpropionate) kommer att stänga ner en kroppens förmåga att göra det på naturlig testosteron därför en ordentlig PCT-programmet rekommenderas följande en cykel av detta ämne.

Manliga bodybuilders använder ofta FENILVER (Nandrolone Phenylpropionate) i doser på 400-600mgs en vecka för 8-12 veckor, medan kvinnor att hitta en dos utbud av 50-100mgs varje vecka för att vara tillräckligt för att se önskat resultat.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.