Naposim 5

Naposim 5

Tillverkare: Vermodje
Modellnummer: 929
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 5 mg (100 tabletter)
La sustancia: Metandienon oralt (Dianabol)
15.30€

Allmän information om Naposim i Sverige

NAPOSIM (Metandienon) är ett oralt tillämplig steroid med en stor effekt på protein metabolism. Metandienon är ett derivat av testosteron och har en mycket stark anabola och androgena egenskaper. Det har en stor effekt på protein metabolism och främjar protein syntes. Denna effekt visar sig i genom att skapa en positiv kväve balans som stöder uppbyggnaden av protein och, därmed, skeletal muscle massa. NAPOSIM (Metandienon) leder också till en ökad känsla av välbefinnande.

NAPOSIM (Metandienon) i Sverige är ett av de mest effektiva massa byggnad steroider som någonsin skapats. Det var i själva verket är skapat specifikt för idrottare att använda för att förbättra prestanda (även om det påstås ha terapeutiska förmåga). Det ger mycket imponerande vikt och styrka vinster för de flesta användare. Upplever en 3-4 lb viktökning per vecka är inte ovanligt, speciellt i nybörjare. Det bör noteras att en hel del om detta vatten vikt, och att med högre doser gynekomasti, högt blodtryck, och akne kan uppstå. NAPOSIM (Metandienon) när det tas oralt blir aktiv mycket snabbt, men bara förblir aktiv i mindre än en halv dag. Ofta, av denna anledning, doser spreds genom dagen.

 

Dos

Det är känt att 10 mg av NAPOSIM (Metandienon) var nog för full androgen ersättare i en människa, och denna dos ökas androgena anabola aktivitet är ungefär 5 gånger över det normala och gav en minskning av naturliga kortisol aktivitet på mellan 50-70%. Trots detta, blir många idrottare tar 50-100mgs dagligen. Det verkar som över 50mgs/dag, det finns en punkt om avtagande avkastning.

 

Biverkningar i Sverige

Det är dock inte alla effekter av NAPOSIM (Metandienon) är positiva. En av de mest kända biverkningarna av NAPOSIM (Metandienon) överanvändning är på levern. Men dessa effekter är kortlivade och lever värdena återgå till det normala. Några av de andra effekterna är östrogena effekter, den risk som minimeras om NAPOSIM (Metandienon) är användningen stapling med en anti-östrogen. Detta biverkningar kan omfatta gynekomasti, salt-och vätskeretention, högt blodtryck, fet hud, hår i ansiktet och akne (även om inte mycket svåra). Som en följd av den milda androgena beståndsdel i NAPOSIM (Metandienon), höga doser kan också leda till att vissa hår falla i manliga mönster. Det kan också leda till förändringar i dispositionen som mer aggressivitet och irritabilitet eller i vissa fall motsatsen till det, vilket den enskilde att gå in i en depression.

Men, de flesta effekterna är tänkt att vara icke-androgen receptor medierad eftersom NAPOSIM (Metandienon) är en mycket svag Androgen Receptorn binder. Detta visar också låga aromatashämmare aktivitet i NAPOSIM (Metandienon). NAPOSIM (Metandienon)'s användare behöver inte oroa dig för plötsliga minskning i deras naturliga testosteron produktion sedan biverkningar anses inte vara androgen receptor beroende.

NAPOSIM (Metandienon) aromatises enkelt så att det inte är en bra steroid vid utarbetandet av en tävling, men för den som vill förvärva rå storlek är det en stjärna bland orala steroider. NAPOSIM (Metandienon) har en halveringstid tid på endast 3,2 – 4,5 timmar. Vilket innebär att du bör ta dianobol två gånger en dag att njuta av ett rikt innehåll i blodet.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.