Primover vial

Primover vial

Tillverkare: Vermodje
Modellnummer: 932
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 10 ml ampull (100 mg/ml)
La sustancia: Methenolone enanthate (Primobolan depot)
92.65€

Allmän information om Primover i Sverige

PRIMOVER (Methenolone Enanthat) är ett konstgjorda steroider, som liknar naturligt förekommande steroid testosteron. Varje flaska har 10ml och varje ml har 100mg av methenelone enanthate.

PRIMOVER (Methenolone Enanthat) är en enkelverkande lång ester steroid. Det är den mest oklanderliga och milt anabola steroid. Methenelone enanthate kommer inte aromatize, dess giftfri, låg androgener. PRIMOVER (Methenolone Enanthat) används för att främja viktökning efter omfattande kirurgi, kronisk infektion eller svår trauma, och i andra fall att resultera i otillräcklig viktökning eller underhåll. PRIMOVER (Methenolone Enanthat) används också för att minska muskel förlust som orsakas av behandling med kortikosteroider och minska ben smärta i samband med osteoporos.

PRIMOVER (Methenolone Enanthat) föreskrivs som en mager vävnad byggnad anabola agent som används i fall där muskel-slösa framgår till exempel i post-kirurgi ansökan.

PRIMOVER (Methenolone Enanthat) är i allmänhet används som ett milt anabola och antikatabola agent som det stöd i kvävereningen. Det är bara milt lever giftigt med nästan ingen konvertering till östrogen. Det tolereras i allmänhet väl av kvinnor.

 

Dos

PRIMOVER (Methenolone Enanthat) kan tas av män och kvinnor. Dosering i Sverige för män är 100-300 mg/vecka, women 1 / 2 dosering. Det är den enda steroid som fungerar med fördel under en låg kalori diet. Gäller fyllnadsmedel, men tenderar att hårdna och lägga muskeltonus mer än att bygga stora muskler. PRIMOVER (Methenolone Enanthat) fungerar bra när det adderas med en cykel med andra steroider, det minskar vattenretention och hårdhet när staplas med fler tunga injektionsläkemedel plikt testosteron, liksom Omnadren / Sustanon, Cypionat / Propionat, ect.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.