Turinover

Turinover

Tillverkare: Vermodje
Modellnummer: 933
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 mg (50 tabletter)
La sustancia: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
50.15€

Allmän information om Turinover i Sverige

TURINOVER (Turinabol) är en oral steroid som innehåller 10 mg av hormonet 4-Chlorodehydromethyltestosterone.

TURINOVER (Turinabol) upptäcktes först i Östra Tyskland 1962. Den steroid som blev mycket populär på grund av dess höga anabola egenskaper samtidigt som det är en relativt låg androgen. Detta läkemedel anses vara den viktigaste komponenten i det berömda East tyska doping maskinen, i vilken tusentals av Tysklands Olympiska idrottare i hemlighet med tanke på steroider i hopp om att dominera Os.

TURINOVER (Turinabol) i Sverige är i samma familj av steroider som metandienon. Resultatet av detta läkemedel rapporteras ofta av kroppsbyggare som liknar dem som D-bol, dock utan att någon av de svälla. Bristen på svälla på grund av det faktum att TURINOVER (Turinabol) inte aromatize i kroppen, och därför ingen östrogen relaterade biverkningar bli närvarande.

Användare av denna steroid rapporterar ofta mycket goda vinster i styrka tillsammans med en liten vinst i kvalitet muskel massa. TURINOVER (Turinabol) används ofta som en "jump start" till en cykel. Här snabbverkande effekter av oral tillåta bodybuilder för att börja känna av och "pumpar" i början, medan den injicerbara används i cykeln har mer tid att få effekt. TURINOVER (Turinabol) är en mycket mångsidig steroid och kan användas effektivt i både cutting och sammanslagningen cykler. Det travar bra med nästan alla föreningar, och är också effektivt att sänka SHBG i kroppen, vilket gör att andra föreningar, såsom Testosteron, ännu mer effektiv.

TURINOVER (Turinabol) i Sverige är också ofta används som en "bro" mellan cykler. Här låg dos av läkemedlet (10-15mgs en dag) kommer att användas i mellan cykler för att förhindra en total "krasch" och att hjälpa kroppsbyggare bevara vinster som gjorts från den föregående cykeln. Chlorodehydromethiltestosterone är en C-17 oralt, och kan därför lägga lite stress på levern. På grund av detta, rekommenderas det att användare hålla doser i rimliga intervall och försöker begränsa sina cykler av denna steroid inte mer än 8 veckor på en gång.

 

Dos

Den gemensamma doseringar som används skulle vara 20-40mgs en dag.

Kvinnor kroppsbyggare även hitta detta läkemedel positiv och brukar använda den i en dos av 5mgs en dag.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.