Primover

Primover

Tillverkare: Vermodje
Modellnummer: 935
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 50 mg (25 flikar)
La sustancia: Methenolone acetat (Primobolan)
140.25€

Allmän information om Primover i Sverige

PRIMOVER (Methenolone Acetat) är ett varumärke för den anabola steroid Methenolone Acetat. Denna agent är mycket liknande åtgärder för att Primobolan Depot (methenolone enanthat), utom här läkemedlet är avsett för oral administrering istället för injektion. Methenolone acetat är en icke-c17-alfa-alkylerade oral steroid, en av endast ett fåtal kommersiellt tillgängliga perorala som presenterar begränsad lever-toxicitet för användaren. Det är också mycket omtyckta för sina egenskaper som en måttligt effektiva anabola, med en låg androgen och inga östrogena egenskaper. Det är också ofta användas under styckning faser av utbildning, när magert vävnad tillväxt och massiva muskulatur, inte rå bulk, är de viktigaste målen.

PRIMOVER (Methenolone Acetat) i Sverige är en utmärkt oral steroid läkemedel. Till skillnad från de flesta andra orals är det inte 17-alkylerade och inte har lever-toxicitet problem. Det är kanske bara hälften så potent oralt som genom injektion, så doser måste vara hög, minst 100 och helst 200-300 mg per dag, men om det kan ges att det är ett utmärkt läkemedel. Det är ovanligt bland orala steroider som Klass i, bindande väl till androgenreceptorn.De hävdar dock att methenolone acetat tabletter hjälper till att bränna fett, som en följd av att acetat estrar, är enbart en myt. Föreningen har samma LBM-skona egenskaper i samband med bantning som inte injiceras primo flikar, som är att säga, det är ganska bra om dosen är tillräcklig.

Den vanliga PRIMOVER (Methenolone Acetat) tabletter administration protokoll för fysik - och prestationshöjande ändamål samtal för 75 – 150 mg dagligen, som tas för 6 till 8 veckor. Denna nivå är tillräcklig för att ge en mätbar anabola effekt, även om man normalt inte förväntar sig att uppnå stora vinster i muskelmassa med detta läkemedel. Istället, Primobolan används när idrottaren har ett visst behov av en mild anabola agent, framför allt i styckning faser av utbildning.

 

Samspelet med andra läkemedel i Sverige

På grund av sitt milda natur, PRIMOVER (Methenolone Acetat) används ofta i kombination med andra steroider för en starkare effekt. I sådana fall, en något lägre dos används ofta (50 – 100mg per dag). Under en diet eller styckning fas, tänkt att vara dess primära ansökan, kan en icke-aromatizing androgen som trenbolon är ofta tillsätts. Sådana kombinationer skulle öka kroppsbyggnad utan vätskeansamling, och hjälpa till att föra ut en en hårdare och mer definierad look muskelstyrka. Icke-aromatizing androgen/anabol-stackar som denna ware mycket populär bland konkurrerande kroppsbyggare, och visa sig vara ganska tillförlitliga för att snabbt förbättra den tävlingsform. PRIMOVER (Methenolone Acetat) är också ibland används med mer potent androgener under sammanslagningar faser av utbildning. Tillägg av testosteron, Dianabol eller Anadrol är vanligt, även om vinsterna är ofta tillsammans med någon grad av jämnhet på grund av att de lagt östrogena komponenten, samt levertoxicitet i fråga om den senare 2 agenter.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.