Clen-Max

Clen-Max

Tillverkare: Maxtreme
Modellnummer: 519
Tillgänglighet: I lager
Paket: 40mcg (50 tabletter)
La sustancia: Clenbuterol hydroklorid (Clen)
30.72€

Allmän information om Clen-Max i Sverige

Clen-Max är en oral beredning som innehåller 0,04 mg av substansen Clenbuterol Hydroklorid per tablett.

Clen-Max (klenbuterolhydroklorid) är ofta används av kroppsbyggare för att bidra till att minska fett i kroppen. Det är effekter som är mycket lika populära, nu förbjudna, ämnet efedrin. Men effekterna av clen tenderar att vara längre livslängd och något starkare. Detta ämne som ofta kommer att orsaka en liten ökning av kroppens temperatur, förhöjd puls och mindre ångest. Det ökar också den takt som fett och protein används i kroppen, gör att dess effektivitet som en fett brännare uppenbart.

Clen-Max (klenbuterolhydroklorid) i Sverige är också effektiv som en andning assistent. Användarna rapporterar ofta att de är i stånd att uthärda hjärt sessioner för mycket längre tid på grund av detta. Denna effekt lämpar sig också i hög grad till en bodybuilder som försöker skära fett för att få i tävlingen form. Vissa användare av Clen-Max (klenbuterolhydroklorid) hävdar att den har liten anabola egenskaper. Detta beror oftast på att öka i styrka som ofta kände snart efter administrering. Det är dock mer troligt att det är mer på grund av läkemedlets effekt som ett stimulerande medel, snarare än någon form av anabola aktivitet.

Clen-Max (klenbuterolhydroklorid) verkar på receptorer snabbt, och på grund av detta, är det ofta rekommenderas att användas för två veckor på en tid sedan ges en två veckors uppehåll för att låta de receptorer en paus. Om detta inte är gjort, kroppen kan vänja sig vid drogen och dess effekter kommer att avta.

 

Dos

Kroppsbyggare bör vara säker på att konsumera massor av vatten medan du tar Clen-Max (klenbuterolhydroklorid) och aldrig att konsumera mer än tre tabletter per dag. De flesta föredrar att ta sina tabletter på morgonen för att ge effekter dags att avta innan läggdags. De med en historia av hjärtproblem bör inte använda Clen-Max (klenbuterolhydroklorid). Kvinnor har också finna nåd med läkemedel, men vid lägre doser.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.