Clen-Max

Clen-Max

Tillverkare: Maxtreme
Modellnummer: 519
Tillgänglighet: I lager
Paket: 40mcg (50 tabletter)
La sustancia: Clenbuterol hydroklorid (Clen)
41.58€

Clen-Max är ett varumärke av Maxtreme Pharma för ämnet clenbuterolhydroklorid. Det är en bronkodilator som ursprungligen skapades för att behandla kronisk astma och andra liknande tillstånd. Det som gör den attraktiv för idrottare och kroppsbyggare är dock dess förmåga att effektivt bränna fett.

Fördelaktiga effekter av Clenbuterol Hydrochloride

De som vill börja ta Clenbuterol tabletter bör komma ihåg att det inte är en steroid, även om det efterliknar vissa steroidegenskaper. Maple efterliknar faktiskt effekterna av adrenalin och noradrenalin i människokroppen.

Lönn kan öka den metaboliska aktiviteten och bränna fett i kroppen mycket effektivt eftersom den stimulerar beta-2-receptorer. Det ökar också cellvärmen, eftersom det ökar den cellulära värmeproduktionen, vilket i sin tur ökar den totala kroppstemperaturen och fettförbränningen. Clenbuterol är också känt för att dämpa aptiten hos vissa användare, vilket bidrar till att minska det totala kroppsfettet.

Som ett resultat av de fettförbrännande effekterna av clenbuterol kan kroppsbyggare få märkbart hårdare och mer tonade muskler, redo för kommande tävlingar.

Hur man tar Clen piller

Den rekommenderade dosen för god fettförbränning och märkbar muskeltillväxt är 80-120 mcg per dag för män, vilket motsvarar 2-3 tabletter per dag. För kvinnor är den rekommenderade dosen 80-100 mcg per dag, dvs. 2-2,5 tabletter. Det finns två sätt att använda clenbuterol. En cykel med två veckor på och två veckor av är det mest populära sättet att använda detta läkemedel. I det här fallet börjar användarna med en låg dos (40 mcg) och ökar den var 2-3 dag. När kroppen har vant sig vid drogen slutar användarna att ta den i fjorton dagar. Efter två veckor börjar användarna ta drogen på en nivå som ligger nära den nivå där de slutade förra gången. En annan metod är kontinuerlig användning, där användarna börjar med en lägre dos (20 mcg) och gradvis ökar dosen.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.