Maxi-Fen-20

Maxi-Fen-20

Tillverkare: Maxtreme
Modellnummer: 521
Tillgänglighet: I lager
Paket: 20mg 50 tabletter
La sustancia: Tamoxifen citrate (Nolvadex)
52.24€

Allmän information om Maxi-Fen-20 i Sverige

Maxi-Fen-20 (Nolvadex) är en oral beredning innehållande 20 mg av substansen Tamoxifen Citrate.

Maxi-Fen-20 (Nolvadex) är inte en steroid, snarare en selektiv östrogen blockerare. Medan Maxi-Fen-20 (Nolvadex) inte förhindra ackumulering av östrogen i kroppen, det gör förhindra det från att agera på vissa receptorer, framför allt de som ligger i bröstvårtorna. Detta har uppenbara fördelar för bodybuilders, eftersom detta är det område där "gyno" uppstår vid användningen av aromatizing steroider såsom testosteron.

Maxi-Fen-20 (Nolvadex) erbjuder också en annan stor fördel för kroppsbyggare på grund av det faktum att det kan öka mängden testosteron som kroppen gör genom att stimulera LH-produktionen. Detta gör att de drog ett utmärkt val för PCT.

 

Samspelet med andra läkemedel i Sverige

Även om läkemedlet har uppenbara fördelar när det gäller östrogen uppbyggd i kroppen, det är viktigt att observera att det kan ha negativa effekter mot progesteron steroider. På grund av detta, rekommenderas det att kroppsbyggare använd inte Maxi-Fen-20 (Nolvadex) i samband med steroider som Deca eller Trenbolon.

 

Dos

Det är också viktigt att notera att Maxi-Fen-20 (Nolvadex) inte minska östrogen i hela kroppen, och att de idrottare som vill minimera allmänna vatten-retention och svälla ska se till sann östrogen blockerare, såsom Anastrozol eller Exemestan. Bodybuilders använder ofta Maxi-Fen-20 (Nolvadex) i doser på 25-75mgs en dag under hela cykeln tid där gyno är ett problem. De som söker att införliva Maxi-Fen-20 (Nolvadex) i sin PCT-program normalt kommer att köra ämnet i liknande doser i 4-6 efter den avvecklade användning av alla steroider. Användare kan också välja att lägga till proviron och/eller HCG för att deras PCT-protokollet.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.