Stan-Max

Stan-Max

Tillverkare: Maxtreme
Modellnummer: 524
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 mg (50 tabletter)
La sustancia: Oral Stanozolol (Winstrol)
33.05€

Allmän information om Stan-Max i Sverige

Stan-Max med Maxtreme Pharma är en oral steroid som innehåller 10 mg av hormonet Stanozolol.

Stan-Max (Stanozolol), eftersom det är mest populärt kallas, är en av de mest populära steroider i bruk idag. Detta läkemedel har mycket låga androgena egenskaper och mycket hög anabola egenskaper. Stan-Max (Stanozolol), inte har förmåga att aromatize och kommer därför inte att orsaka någon vatten svälla. Detta har gjort denna steroid mycket populär bland kroppsbyggare i styckning fas av sin utbildning.

På grund av det faktum att ta detta läkemedel med mat kan orsaka absorption problem, och det rekommenderas att man tar Stan-Max (Stanozolol) på tom mage för bästa resultat. Vissa bodybuilders också välja att dela upp sin dos av Stan-Max (Stanozolol) hela dagen i ett försök att hålla blodet så konsekvent som möjligt.

Användare av Stan-Max (Stanozolol) i Sverige rapporterar ofta goda vinster i styrka, vaskularitet och muskeltonus. Människor rapporterar ofta mycket intensiv muskler "pumpar" under träning vid användning av denna förening. Detta kan bero på att den dynamiska proteinsyntesen och kväveretentionen till följd av användning av denna steroid. Vissa studier har också visat att winstrol har östrogen och progesteron blockering förmågor, vilket gör det till ett bra val för användning med andra steroider såsom Testosteron, Deca eller Trenbolon.

 

Terar Stan-Max i Sverige

Stan-Max (Stanozolol) också gör ett mycket bra jobb för att minska mängden SHBG i kroppen, vilket gör att andra steroider för att vara mycket mer förekommande i sitt fria tillstånd i kroppen. På grund av detta faktum, Stan-Max (Stanozolol) är ett bra komplement till alla cykler. Stan-Max (Stanozolol) är en C17 alpha alkylerade förening, och därför kan vara giftiga för levern över tid. På grund av detta, är det rekommenderat att bodybuilders använder denna förening försök att hålla dosen på ett rimligt utbud och begränsa cykeln varaktighet att 10wks. Det finns också flera levern protectants och detoxifiers som finns och som bör beaktas när man gör en cykel med denna steroid.

 

Dos

På grund av dess låga androgen aktivitet, Stan-Max (Stanozolol) är ett mycket bra val för kvinnor kroppsbyggare. Män normalt använder Stan-Max (Stanozolol) i doser på 40-100mgs en dag under en period av 6-8 veckor. 5-10mg per dag för en period av 4-6 veckor är normal dosering sortiment för kvinnor.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.