N-Lone-D 300

N-Lone-D 300

Tillverkare: Maxtreme
Modellnummer: 527
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10ml vial (300 mg/ml)
La sustancia: Nandrolone decanoate (Deca)
79.96€

Allmän information om N-Lone-D300 i Sverige

N-Lone-D300 (Nandrolone Decanoate) ester gör hormone release från injektion anblicken mycket långsam. Bodybuilders finner ofta att en injektion schema över två gånger per vecka är mer än tillräckligt för att hålla stadigt i blodet. Denna steroid är ett dåligt val för att testas idrottare beror på hur lång tid det dröjer sig kvar i systemet. De som vill använda nandrolon och har det ur systemet snabbare kommer i allmänhet att välja en produkt som N-Lone-D300 (Nandrolone Decanoate)). N-Lone-D300 är en av de mest populära steroider används bland kroppsbyggare idag. N-Lone-D300 (Nandrolone Decanoate) är en låg androgen steroid med en hög anabol effekt. Det kommer aromatize i höga doser, men inte till priset av testosteron. Progesteron uppbyggd är en bieffekt att några har problem med. Användare som är känsliga för dessa frågor kan välja att lägga till Cabaser eller Dostinex till sin cykel.

 

Samspelet med andra läkemedel i Sverige

Denna steroid kan användas för skärning eller fyllnadsmedel. Bodybuilders ofta stack den med Testosteron för ett av de vanligaste och mest effektiva sammanslagningen cykler. Nandrolon Deca / winstrol stack är också mycket populära. Man tror att Winstrol hjälper till att blockera progesteron uppbyggd medan N-Lone-D300 (Nandrolone Decanoate) hjälper till med gemensamma frågor att vissa drabbas medan på Winstrol. Den gemensamma befrielse och helande att N-Lone-D300 (Nandrolone Decanoate) är en av de viktigaste anledningarna till att det har blivit en mycket populär steroid med Kroppsbyggare.

Androgen biverkningar är vanligtvis inte ett problem med en N-Lone-D300 (Nandrolon Dekanoat), så länge doser hålls inom rimliga intervall. Bodybuilders som använder detta ämne själv ibland rapporterar en förlust av libido, det är därför rekommenderat att man kör minst en liten dos av testosteron eller ens en hög androgen som Proviron att förhindra att det här problemet.

 

Dos

Kvinnor kroppsbyggare är också förtjust i detta ämne, där det milda androgena natur gör det till en säker steroid för dem att använda utan rädsla för masculizing biverkningar.

N-Lone-D300 (Nandrolone Decanoate) kommer att stänga ner en kroppens förmåga att göra det på naturlig testosteron därför en ordentlig PCT-programmet rekommenderas följande en cykel av detta ämne. Manliga bodybuilders i Sverige ofta använda N-Lone-D300 (Nandrolone Decanoate) i doser på 400-600mgs en vecka för 8-12 veckor, medan kvinnor att hitta en dos utbud av 50-100mgs varje vecka för att vara tillräckligt för att se önskat resultat.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.