Stan-Max

Stan-Max

Tillverkare: Maxtreme
Modellnummer: 530
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ampuller (50 mg/ml)
La sustancia: Stanozolol injektion (Winstrol depot)
41.58€

Allmän information om Stan-Max i Sverige

Stan-Max (Stanozolol injektion) av Maxtreme Pharma är en injicerbar steroid som innehåller 50 mg per ML av Stanozolol.

Vissa bodybuilders menar i Sverige att den injicerbara versionen av denna steroid ger bättre resultat än den muntliga versionen. Vattnet basen av detta ämne innebär att det kommer in i systemet mycket snabbt, därför kräver frekventa injektioner för att hålla blodet stabil och konsekvent. Bodybuilders ofta injicera stanaplex varje dag för bästa resultat.

Stan-Max (Stanozolol injektion), eftersom det är mest populärt kallas, är en av de mest populära steroider i bruk idag. Stan-Max (Stanozolol injektion) har mycket låg androgen egenskaper och mycket hög anabola egenskaper. Stanozolol inte har förmågan att aromatize och kommer därför inte att orsaka någon vatten svälla. Detta har gjort Stan-Max (Stanozolol injektion) mycket populär bland kroppsbyggare i styckning fas av sin utbildning.

 

Terar Stan-Max i Sverige

Användare av Stan-Max (Stanozolol injektion) i Sverige rapporterar ofta goda vinster i styrka, vaskularitet och muskeltonus. Människor rapporterar ofta mycket intensiv muskler "pumpar" under träning vid användning av denna förening. Vissa studier har också visat att Stanozolol har östrogen och progesteron blockering förmågor, vilket gör det till ett bra val för användning med andra steroider såsom Testosteron, Nandrolon, eller Trenbolonacetat. Stan-Max (Stanozolol injektion) också gör ett mycket bra jobb för att minska mängden SHBG i kroppen, vilket gör att andra steroider för att vara mycket mer förekommande i sitt fria tillstånd i kroppen. På grund av detta faktum, Stan-Max (Stanozolol injektion) gör ett bra komplement till alla cykler.

 

Dos

På grund av dess låga androgen aktivitet, Stan-Max (Stanozolol injektion) är ett mycket bra val för kvinnor kroppsbyggare. Män normalt använder Stan-Max i doser av 50-100mgs en dag under en period av 6-8 veckor. 5-10mg per dag för en period av 4-6 veckor är normal dosering sortiment för kvinnor.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.