Max-Pro

Max-Pro

Tillverkare: Maxtreme
Modellnummer: 534
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ampuller (100mg/ml)
La sustancia: Drostanolon propionat (Masteron)
59.50€

Allmän information om Max-Pro i Sverige

Max-Pro genom att Maxtreme Pharma är en injicerbar steroid som innehåller hormonet Drostanolone Propionate.

Max-Pro (Drostanolone Propionat) i Sverige används oftast av bodybuilders som är i "kapning" fasen av sin träning och bantning. Medan endast milt anabola, Max-Pro (Drostanolone Propionat) mycket anabola och på grund av detta, ger en mycket uttalad belopp av hårdhet och definition på musklerna. På toppen av detta, Max-Pro (Drostanolone Propionat) är också känd som en effektiv östrogen blockerare, och också binder till SHBG, vilket gör det möjligt för andra steroider som används för att binda lättare att deras respektive receptorer, vilket gör deras närvaro i kroppen på ett mycket mer effektivt. Dessa effekter är också noteras av bodybuilders som väljer att använda den muntliga förberedelsen av Masteron, Proviron.

Kille söker att införliva Max-Pro (Drostanolone Propionat) i en cykel kan stapling med andra steroider såsom Trenbolones, Testosteron propionat och muntliga föreningar, såsom föreningar med Stanozolol eller Halotestin för att få till stånd en ännu mer uttalad mängd definition och hårdhet som leder upp till en tävling.

 

Biverkningar i Sverige

Vanliga androgena biverkningar är möjligt med Max-Pro (Drostanolone Propionat), såsom fet hud, och ökad libido. På grund av dess extremt androgena egenskaper, Max-Pro (Drostanolone Propionat) är inte en favorit bland kvinnliga kroppsbyggare, även om de flesta allvarliga konkurrenter fortfarande välja att använda den på grund av dess effektivitet som en pre-contest drog.

 

Dos

Män använder vanligtvis en dos av Max Pro (Drostanolone Propionat) som sträcker sig från 300-600mgs per vecka medan kvinnor oftast föredrar en dos på mellan 100-300mgs per vecka. Max-Pro (Drostanolone Propionat är ofta injiceras en gång i varje 2-3 dagar för att hjälpa till att upprätthålla konsekvent i blodet.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.