Testo-Prop

Testo-Prop

Tillverkare: Maxtreme
Modellnummer: 538
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ampuller (100mg/ml)
La sustancia: Testosteron propionat
25.50€

Allmän information om Testo-Prop i Sverige

Testo-Prop-1 (Testosteron Propionate) av Maxtreme Pharma är en injicerbara steroid som innehåller hormonet Testosteron Propionat i förberedelserna av 100mgs per ML.

Testo-Prop-1 (Testosteron Propionate) ester är mycket snabbare i egenskap (2-3 dagar) än Enathate eller Cypionate, och kräver därför en mer frekvent injektion schema som varje dag eller varannan dag för att hålla blodet så stabil som möjligt. Fördelen för detta är dock att Testo-Prop-1 (Testosteron Propionate) kan raderas från kroppen mycket snabbt efter användning upphör, vilket gör det till ett lämpligt val för att testas idrottare. Vissa bodybuilders hävdar också att Testo-Prop-1 (Testosteron Propionate) tenderar att framkalla långt färre östrogen relaterade biverkningar såsom svälla än de andra estrar av denna kraftfulla hormon.

Testo-Prop-1 (Testosteron Propionate) i Sverige är den vanligaste anabola hormon som finns och anses också vara det mest grundläggande. På grund av detta kroppsbyggare ofta anser att det är den bas steroid att de flesta alla cykler. Testo-Prop-1 (Testosteron Propionate) är både anabola och androgen i naturen. Användare av Testo-Prop-1 (Testosteron Propionate) kommer att märka en dramatisk vinst i muskelmassa och styrka, samt en övergripande känsla av välbefinnande och ökar libido och sexlust.

 

Biverkningar i Sverige

Testo-Prop-1 (Testosteron Propionate) aromatizes mycket lätt och därför östrogen uppbyggd och biverkningar kan bli ett problem för användare som är känsliga för dessa problem eller de som väljer att använda en hög dos av denna förening. Därför, när du använder Testo-Prop-1 (Testosteron Propionate), bodybuilders ofta välja infoga en anti-östrogen som Anastrozol, Proviron, Tamoxifen för att hjälpa till att hålla östrogen relaterade biverkningar till ett minimum. Extremt känsliga användare eller användare med mycket höga doser (800-1200mgs) kanske tycker att starkare anti-östrogener såsom Letrozol eller Exemestan är mer lämplig. Androgena biverkningar såsom fet hud är också möjligt samtidigt som man tar Testo-Prop-1 (Testosteron Propionate).

Testo-Prop-1 (Testosteron Propionate) användning kommer snabbt att stänga av kroppens naturliga produktion av hormonet, vilket gör en ordentlig PCT plan nödvändiga för att återställa kroppens naturliga funktion och underhåll av som bäst som möjligt efter användning av steroider har upphört. Vid cykelns slut, bodybuilders ofta väljer att använda en kombination av Clomid, Tamoxifen, och HCG under en period av 3-4wks för att återställa hypofysen av och testiklarna drift snabbt och effektivt.

 

Dos

Kvinna bodybuilders i Sverige använder ofta Testo-Prop-1 (Testosteron Propionate) för att bygga massa, även om naturligtvis den dos som är betydligt mindre än vad män skulle använda på grund av risken för masculizing biverkningar.

Den manliga kroppsbyggare dos av Testo-Prop-1 (Testosteron Propionate) skulle vanligtvis vara i 400-1200 mg per vecka utbud och cykeln längd skulle vara från 8-20 veckor, beroende naturligtvis på de mål för idrottaren. Kvinnor brukar se önskvärt resultat från doser av 50-100mgs per vecka.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.