Testo-Cypmax

Testo-Cypmax

Tillverkare: Maxtreme
Modellnummer: 542
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ampuller (250 mg/ml)
La sustancia: Testosteron cypionate
53.31€

Allmän information om Testo-Cypmax  i Sverige

Testo-Cypmax av Maxtreme Pharma är en injicerbar steroid som innehåller 250 mg per ML av hormonet Testosteron Cypionate.

Testosteron Cypionat ester av detta läkemedel gör att dess release i långsam och därför kräver injektioner för att vara mindre vanliga än de skulle vara om en bodybuilder med hjälp av Propionat. Idrottare som använder Testo-Cypmax (Testosteron Cypionat) finner ofta att en två gånger i veckan injektion schema, till exempel måndag/torsdag, är tillräckligt för att upprätthålla en stadig nivåer i blodet av hormonet.

 

Biverkningar

Testo-Cypmax (Testosteron Cypionat) är den vanligaste anabola hormon som finns och anses också vara det mest grundläggande. På grund av detta kroppsbyggare ofta anser att det är den bas steroid att de flesta alla cykler. Testo-Cypmax (Testosteron Cypionat) är både anabola och androgen i naturen. Användare av Testo-Cypmax (Testosteron Cypionat) kommer att märka en dramatisk vinst i muskelmassa och styrka, samt en övergripande känsla av välbefinnande och ökar libido och sexlust.

Testo-Cypmax (Testosteron Cypionat) aromatizes mycket lätt och därför östrogen uppbyggd och biverkningar kan bli ett problem för användare som är känsliga för dessa problem eller de som väljer att använda en hög dos av denna förening. Därför, när du använder Testo-Cypmax (Testosteron Cypionat), bodybuilders ofta välja infoga en anti-östrogen som Anastrozol, Proviron, Tamoxifen för att hjälpa till att hålla östrogen relaterade biverkningar till ett minimum. Extremt känsliga användare eller användare med mycket höga doser (800-1200mgs) kanske tycker att starkare anti-östrogener såsom Letrozol eller Exemestan är mer lämplig. Androgena biverkningar såsom fet hud är också möjligt samtidigt som man tar Testo-Cypmax (Testosteron Cypionat).

 

Samspelet med andra läkemedel i Sverige

Kroppsbyggare som vill bulk upp, ofta stack Testo-Cypmax (Testosteron Cypionat) med andra steroider som Deca 250 och/eller Boldenon 200, tillsammans med en muntlig förening som Methan eller Oxy.

Testo-Cypmax (Testosteron Cypionat) användning kommer snabbt att stänga av kroppens naturliga produktion av hormonet, vilket gör en ordentlig PCT plan nödvändiga för att återställa kroppens naturliga funktion och underhåll av som bäst som möjligt efter användning av steroider har upphört. Vid cykelns slut, bodybuilders ofta väljer att använda en kombination av Clomid, Tamoxifen, och HCG under en period av 3-4wks för att återställa hypofysen av och testiklarna drift snabbt och effektivt.

 

Dos

Kvinna bodybuilders i Sverige använder ofta Testo-Cypmax (Testosteron Cypionat) för att bygga massa, även om naturligtvis den dos som är betydligt mindre än vad män skulle använda på grund av risken för masculizing biverkningar.

Den manliga kroppsbyggare dos av Testo-Cypmax (Testosteron Cypionat) skulle vanligtvis vara i 400-1200 mg per vecka utbud och cykeln längd skulle vara från 8-20 veckor, beroende naturligtvis på de mål för idrottaren. Kvinnor brukar se önskvärt resultat från doser av 50-100mgs per vecka.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.