Soma-Max

Soma-Max

Tillverkare: Maxtreme
Modellnummer: 545b
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 injektionsflaskor x 10 IU
La sustancia: Humant Tillvaxthormon (HGH)
346.51€

Allmän information om Soma-Max i Sverige

Soma-Max HGH (tillväxthormon (Somatropin) stimulerar tillväxten av ben, celler och organ. Kliniska studier har visat att det orsakar en minskning i kroppsfett och öka i bentillväxt och muskelmassa.

Den bakteriehämmande vatten som kommer med Soma-Max HGH innehåller konserveringsmedel benzyl alkohol, som inte bör användas på nyfödda eller patienter med känd överkänslighet mot bensylalkohol. För dessa patienter, Soma-Max HGH (tillväxthormon (Somatropin) kan rekonstitueras med Sterilt Vatten för Injektion, USP. När det är ombildade på detta sätt, men det måste användas omedelbart och eventuell outnyttjad del måste kasseras. Tillväxthormon kan leda till insulinresistens och bör användas med försiktighet till patienter som har diabetes mellitus eller en familjehistoria av diabetes mellitus. Informera din läkare om alla diabetes i patientens familj. Soma-Max HGH bör inte användas till patienter som har en aktiv cancer eller godartade tumörer. Patienter med en historia av cancer bör övervakas noga.

 

Soma-Max HGH biverkningar i Sverige​:

I kliniska studier där Soma-Max HGH (tillväxthormon (Somatropin) gavs till barn med brist på tillväxthormon, följande reaktioner var sällan sett: smärta, domningar, rodnad eller svullnad vid leverans webbplats, hypotyreos (låg sköldkörtel hormon), hypoglykemi (lågt blodsocker), anfall eller kramper, vätskeretention och försämring av psoriasis symptom som fanns innan behandlingen började. En patient som har en brist på tillväxthormon och inte svarar på behandling bör testas för sköldkörtelproblem eller antikroppar mot humant tillväxthormon. Någon av dessa villkor kan minska effekten av läkemedlet.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.