Sustaviron-250

Sustaviron-250

Tillverkare: BM Pharmaceuticals
Modellnummer: 546
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ampuller (250 mg/ml)
La sustancia: Sustanon 250 (Testosteron mix)
44.78€

Allmän information om Sustaviron-250 i Sverige

Sustaviron-250 (Sustanon 250 är en oljebaserad testosteron blandning. Sustaviron-250 (Sustanon 250) är en injicerbara steroid med fyra testosteron estrar – propionate (30 mg) phenylpropionate (60 mg), isocaproate (60 mg), och dekanoat (100 mg). Estrar skapa en depå på platsen för administration, och från musklerna, det hormon som frigörs i hållbart sätt. Den roll av estrar är i huvudsak för att göra syntetiska hormoner för att motstå omedelbar ämnesomsättning. På grund av estrar, hormoner frigörs successivt för att hindra svängningar i blodet.

Den takt i vilken de hormoner som frigörs beror på vikt och längd estrar; vissa kan det ta flera dagar, medan vissa kan ta veckor. Längre och tyngre ester bifogas, ju längre aktivt liv på steroider. I fall av Sustaviron-250 (Sustanon 250), den propionat och phenylpropionate estrar har relativt kortare aktivt liv.

 

Terar Sustaviron-250 i Sverige

Propionat har bara en till två dagar av aktivt liv medan phenylpropionate har fyra till fem dagar. På grund av dessa två estrar Sustaviron-250 (Sustanon 250) ger dig omedelbar kick, så att säga. Isocaproate och decanoate, under tiden, är långverkande estrar; dessa två se till att Sustaviron-250 (Sustanon 250) fortsätter att utöva vävnad byggnad aktiv under lång tid, ofta varar i en månad. Isocaproate och decanoate har aktivt liv på två och tre veckor, respektive.

Dessa egenskaper garanterar att du kommer att få omedelbara och långsiktiga anabola aktivitet från Sustaviron-250 (Sustanon 250). Också, du kommer inte att behöva uthärda frekventa injektioner och obehagliga eftersom Sustaviron-250 (Sustanon 250) förblir aktiv i blodet under en lång stund. Den vanliga administration med Sustaviron-250 (Sustanon 250) någonsin är 10 dagar.

Sustaviron-250 (Sustanon 250) är effektivt om det ges 250mg per vecka eller 500mg varje 10 dagar. Feedback med detta läkemedel är bra, många säger att med Sustaviron-250, du behöver relativt lägre dos, men ändå få imponerande resultat. Med andra testosteron, du behöver ta högre doser, och dosen krav klättrar upp efterhand som kroppen blir mer tolerant mot droger.

 

Biverkningar

Och eftersom Sustaviron-250 är effektiv med konservativa doser, du är mindre sannolikt att uppleva biverkningar. Biverkningar som vanligen förknippas med steroider är oftast dosen beroende. Sustaviron-250 (Sustanon 250) har en potent androgen och anabola effekter. Alltså, denna förening är att föredra under massa cykler som det drastiskt ökar muskelmassa och styrka. Plus, med Sustaviron-250 du får mindre östrogena biverkningar, vätskeretention, jämfört med testosteron cypionate och testosteron enanthate.

Sustaviron-250 är särskilt fördelaktigt om du planerar att skära upp eftersom det kan ge ett "renare" och kvalitativ muskelmassa. Nybörjare vinna kvalitativa 20 pounds i ett par månader med 250 mg/vecka Sustaviron-250. Om du tar högre doser, är det klokt att du använder anti-östrogen agenter som är Nolvadex för att minska östrogena biverkningar. Som med andra syntetiska steroider, Sustaviron-250 kan också hämma den naturliga produktionen av testosteron, vilket en post-cykel terapi som består av Clomid eller HCG är nödvändigt.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.