Testoviron-250

Testoviron-250

Tillverkare: BM Pharmaceuticals
Modellnummer: 547
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ampuller (250 mg/ml)
La sustancia: Testosteron enanthate
27.20€

Allmän information om Testoviron-250 i Sverige

Testoviron-250 av BM Pharmaceuticals är en injicerbar steroid som innehåller 250 mg per ML av hormonet Testosteron Enathate.

Testosteron i Sverige är den vanligaste anabola hormon som finns och anses också vara det mest grundläggande. På grund av detta kroppsbyggare ofta anser att det är den bas steroid att de flesta alla cykler. Testosteron är både anabola och androgen i naturen. Användare av denna steroid kommer att märka en dramatisk vinst i muskelmassa och styrka, samt en övergripande känsla av välbefinnande och ökar libido och sexlust.

 

Biverkningar

Testosteron aromatizes mycket lätt och därför östrogen uppbyggd och biverkningar kan bli ett problem för användare som är känsliga för dessa problem eller de som väljer att använda en hög dos av denna förening. Därför, när du använder Testosteron, bodybuilders ofta välja infoga en anti-östrogen som Anastrozol, Proviron, Tamoxifen för att hjälpa till att hålla östrogen relaterade biverkningar till ett minimum. Extremt känsliga användare eller användare med mycket höga doser (800-1200mgs) kanske tycker att starkare anti-östrogener såsom Letrozol eller Exemestan är mer lämplig. Androgena biverkningar såsom fet hud är också möjligt samtidigt som man tar Testosteron.

Kroppsbyggare som vill bulk upp, ofta stack för Testosteron Enanthate med andra steroider såsom GP Deca 250 och/eller GP Fet 200, tillsammans med en muntlig förening som GP-Methan-eller GP-Oxy. De som Kroppsbyggare använder sig av testosteron under en styckning fas, kan vilja stapla det med föreningar såsom GP Trens, tillsammans med en muntlig som GP Stan eller GP Oxan.

Testosteron användning kommer snabbt att stänga av kroppens naturliga produktion av hormonet, vilket gör en ordentlig PCT plan nödvändiga för att återställa kroppens naturliga funktion och underhåll av som bäst som möjligt efter användning av steroider har upphört. Vid cykelns slut, bodybuilders ofta väljer att använda en kombination av Clomid, Tamoxifen, och HCG under en period av 3-4wks för att återställa hypofysen av och testiklarna drift snabbt och effektivt.

 

Dos

Kvinna bodybuilders i Sverige ofta använder testosteron för att bygga massa, även om naturligtvis den dos som är betydligt mindre än vad män skulle använda på grund av risken för masculizing biverkningar.

Den manliga kroppsbyggare dos av denna steroid skulle normalt vara på 500-1250mg urval per vecka och cykel längd skulle vara från 8-20 veckor, beroende naturligtvis på de mål för idrottaren. Kvinnor brukar se önskvärt resultat från doser av 50-100mgs per vecka.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.