Testoviron-250

Testoviron-250

Tillverkare: BM Pharmaceuticals
Modellnummer: 547
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ampuller (250 mg/ml)
La sustancia: Testosteron enanthate
38.24€

Testoviron-250 är Testosteron Enanthate från det numera populära varumärket BM Pharmaceuticals. Denna version av Enanthate har utmärkt kvalitet och ett överkomligt pris på samma gång. Denna ester används aktivt av erfarna kroppsbyggare och styrkeidrottare, och inte bara för att få muskelmassa, utan också för att öka styrkan med en motsvarande acceleration av återhämtningen.

Testosteron Enanthate är en av de längsta versionerna av testosteronsteroiden som finns på den farmakologiska marknaden. Detta innebär att aktiviteten hos detta läkemedel förblir på en hög nivå under ganska lång tid. Eliminationshalveringstiden är 7-8 dagar, vilket möjliggör voluminös tillväxt och koncentrationsnivåer i blodet och samtidigt mindre frekventa injektioner.

Enanthate är inte lämpligt för kvinnliga idrottare på grund av dess höga androgena aktivitet. Det bör noteras att detta läkemedel kan anses vara det starkaste bland andra estrar. Endast ett kombinationsläkemedel som Sustanon kan konkurrera med det. I solokurser kommer den längre estern alltid att vinna i alla avseenden, även när det gäller bekvämligheten av injektioner.

Effekter

•       Snabb ökning av muskelmassan, som oftast kvarstår även efter kursens slut;

•       Måttlig vätskeökning som ökar styrka och uthållighet;

•       Snabb återhämtning mellan träningspassen;

•       Ökad libido och undertryckande av stress;

•       Förbättrat humör och sinnestillstånd;

•       Minimalt reboundfenomen;

•       Inga hormonella bågstoppar, vilket blockerar biverkningar;

•       Inga leverskador eller toxicitetseffekter.

Hur man använder

Om du är nybörjare rekommenderas det att du använder Testosteron Enanthate i en solokurs. I det här fallet räcker det med 250-500 mg per vecka. Du bör använda den på 250mg under början av kursen och sedan öka dosen om du är erfaren och även du känner till din kropps egna toleransnivåer. Injicera alltid på samma dag varje vecka och balansera på så sätt dina hormoner. Denna metod brukar antas för personer som inte gillar regelbundna injektioner och för dem som vill ha en mer koncentrerad och jämnare dos i sitt blodomlopp, injicera två gånger i veckan är den vanliga administreringsmetoden, injicera till exempel varje måndag och varje torsdag.

Om du har problem med aptiten rekommenderas det att lägga till någon form av trenbolon i kursen. En sådan kurs anses vara en modern klassiker inom bodybuilding. Den rekommenderas till många nybörjare, eftersom trenbolon inte bara ökar muskelmassatillväxten, utan också låter dig äta det nödvändiga antalet kalorier med lätthet, vilket är en ganska viktig faktor på alla steroidkurser.

Erfarna idrottare använder Testosteron Enanthate tillsammans med Nandrolone Decanoate och Dianabol för att få stor muskelmassa. För skärcykler används testosteronpropionat, trenbolon, Masteron och Winstrol. Det sistnämnda alternativet är lämpligt för att torka musklerna och få styrka inom kursen. Inom den andra nämnda cykeln eliminerar Stanozolol överflödig vätska från kroppen, vilket resulterar i känslan av att idrottaren får rent torr och mager muskelmassa.

Doseringen av Testosteron Enanthate i en kombinerad kurs bör inte överstiga 750 mg per vecka för avancerade användare. Erfarna idrottare kan använda 1 000 mg per vecka, men detta görs med erfarenhet och cation, liksom alla förebyggande läkemedel vid sidan av för att hålla de negativa biverkningarna från att uppstå.

Kurserna med Testosteron Enanthate bör vara minst 8 veckor långa på grund av dess långvariga aktivitet. Glöm inte bort en bra PCT, som kommer att minska den negativa effekten av reboundfenomenet efter att steroiderkursen har avslutats.

Biverkningar

Den enda huvudsakliga biverkningen är aromatisering, vilket innebär att manliga hormoner omvandlas till kvinnliga hormoner. Denna process aktiveras när doserna är för höga, främst över 500-1 000 mg per vecka, det enda undantaget är viss individuell intolerans mot själva steroiden. Det är därför det rekommenderas starkt att du håller dig till gränserna eller doseringen och varaktigheten av cykeln. Men även dessa högre doser kan fortfarande kontrolleras med Anastrozole, som helt enkelt blockerar aromatiseringsprocessen, detta är vad de mer erfarna idrottarna håller sig till.

Det vill säga, genom att använda ytterligare icke-steroida läkemedel kan du helt skydda dig från eventuella biverkningar. Det är därför testosteron Enanthate anses vara den säkraste steroiden. I allmänhet ska du inte överskrida de rekommenderade doserna och du kommer aldrig att stöta på dessa problem.

PCT efter Testoviron-250

Behandlingen efter cykeln börjar 2 veckor efter den sista injektionen av testosteron Enanthate. Detta görs på grund av de långa effekterna av läkemedlet, som till 75 % elimineras från blodet först efter 10-14 dagar. Köp Tamoxifen och Clomid. Men det förstnämnda är inte lämpligt för kurser baserade på Nandrolon (Deca), eftersom detta är ett progestinbaserat läkemedel, så i det här fallet används Cabergoline istället.

Om du tar den högre dosen av detta läkemedel ska du börja använda Anastrozol i mitten av kursen för att kontrollera aromatiseringen, detta tas med 0,5 mg (en halv tablett) var tredje dag. Varaktigheten av PCT är 2-4 veckor, beroende på styrkan och längden eller din cykel. Om du minskar din träningsinsats och äter mycket mat under denna tid kommer du att förlora mest vätska, inte muskler. Som ett resultat kommer du att behålla den ackumulerade muskelmassan och din muskeldefinition kommer att synas, vilket dramatiskt kommer att förändra ditt utseende på ett positivt sätt.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.