Trenbolonacetat 75mg

Trenbolonacetat 75mg

Tillverkare: BM Pharmaceuticals
Modellnummer: 549
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ampuller (75 mg /ml)
La sustancia: Trenbolonacetat
52.24€

Det är ingen nyhet för de flesta idrottare att samma steroid kan fungera olika för olika användare. En pålitlig tillverkare spelar en viktig roll i detta sammanhang. Ett bra exempel är trenbolonacetat 75mg, som officiellt tillverkas av BM Pharmaceuticals. Det anses med rätta vara ett av de mest effektiva läkemedlen av högsta kvalitet.

Egenskaper och effekter av Trenbolonacetat

Innan du köper detta läkemedel av BM Pharmaceuticals bör du noggrant läsa igenom de viktigaste egenskaperna. Till att börja med bör det klargöras att den huvudsakliga aktiva ingrediensen i läkemedlet är trenbolonacetat. Den är ansvarig för sin höga anabola effekt och följande positiva egenskaper:

  • Snabb ökning av muskelmassan
  • Hög fettförlust
  • Ökad utsöndring av insulinliknande faktor och tillväxthormon.
  • Förbättrar kalcium- och proteinabsorptionen, stärker muskuloskeletala apparaten och gör att de kan klara högre belastningar.
  • Ökar den metaboliska ämnesomsättningen i kroppen.
  • Stärker utsöndringen av överdriven fukt från cellerna.
  • Lika lämplig för erfarna idrottare som för nybörjare

 

Förutom alla ovanstående kan trenbolonacetat binda till glukokortikoidsteroider. Detta leder till lägre koncentrationer av kataboliska hormoner, som har en skadlig effekt på muskelvävnad. Det bevarar kväve, vilket är orsaken till dess höga anabola effekter. I kroppen omvandlas det gradvis till östradiol.

Efter en hel injektionscykel ökar muskeldefinitionen och styrkan avsevärt. Träning med trenbolonacetat leder till en ökning av kroppens uthållighet och kroppens estetiska parametrar. Samtidigt är produkten helt smaklös och påverkas inte av reduktas. Ett av de mest populära ställena att köpa den är från en nätbutik som vår.

Hur man tar Tren Ace-injektioner

Trenbolonacetat av BM Pharmaceuticals levereras i 10 ampuller, som var och en innehåller 75 mg av den huvudsakliga aktiva ingrediensen, som snabbt bryts ner i kroppens vävnader och celler. Därför ska den användas strikt enligt instruktionerna. Injektionscykeln måste utföras dagligen i rätt dosering.

Annars kan du få minimal eller exakt motsatt effekt (undertryckande av endogent testosteron). Några regler bör följas för att uppnå bästa möjliga resultat.

  1. Välj rätt dosering och användningstid. Den bästa dagliga dosen av trenbolonacetat är 50 mg och den totala användningscykeln är 5-6 veckor. Du kan också använda 100 mg varannan dag.
  2. Kombinera korrekt med andra korta estrar. En av de mest populära kombinationerna är kombinationen med testosteronpropionat. Den färdiga "cocktailen" bör användas var 2-3:e dag.
  3. Postcyklisk behandling bör genomföras. Några dagar efter att en hel cykel av trenbolonacetat har avslutats är det nödvändigt att påbörja postcyklisk behandling med antiöstrogener. Tamoxifen i en initial dos på 20 mg följt av en stegvis ökning till 30 mg och 40 mg kan fungera som denna behandling. Proviron och Clomid är också bra för PCT.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.