Om Oss

att Tacka dig för att köpa steroider i vårt Sverige steroid shop!

Vi är en steroid butik som tar vår Verksamhet på mycket stort allvar som Vi levererar till Sverige och över hela världen. vi köper steroider i bulk direkt från tillverkaren. fördelarna med detta Är att vi kan ge våra kunder de bästa priserna eftersom det inte finns någon mellanhand. och vi kan garantera att alla våra produkter är av högsta kvalitet och är den verkliga affären. här på gorillasteroids.eu är ett team av erfarna kroppsbyggare som har provat nästan alla steroider på marknaden. och vi har fått ner antalet till 4 eller 5 olika märken om du har aldrig hört talas om det vi inte säljer det i sin enkla! vi behöver inte svälla hemsida ut med 3: e betygsätta produkter och sedan försöka ta betalt jorden för det. eller rip du off på skyhöga postens avgifter.

Din order kan betalas med kredit - /betalkort.

På slutförandet av kassan kommer du att få ett mail med information om ditt köp och information om din valda betalningsmetod.

Natsladden.se är en av de mest populära, trovärdig och allmänt accepterad online store för att köpa steroider. Vi arbetar endast med äkta hög kvalitet steroider har köpt direkt från sourcen - vi vill inte ta itu med mitt män!! Steroider vi köper och säljer är kvalitet testas och tillverkas i toppmoderna labb med bara de bästa råvarorna används.

Vår enkla att använda, säker att köpa miljön är kunder glädje. Vi erbjuder även de bästa priserna på alla våra produkter och kan garantera att ingen kan få denna kvalitet steroider till detta pris var som helst på internet - några kan erbjuda dem billigare, men var försiktig det finns en hel del oseriösa handlare där ute.

Till skillnad från en hel del online-butiker, vi accepterar alla större kredit-och betalkort som inte bara gör livet lättare för dig, det bevisar att vi inte är ett oseriösa näringsidkare att be om en MoneyGram eller Western Union betalning bara för att försvinna och aldrig höras av igen.

 

Vad kan jag göra om mitt paket får beslagtagits av tullen?

Om tullen beslagta ditt paket (vad som händer i knappt 1% av alla fall), vänligen följ dessa regler:

 

  1. du behöver Inte oroa dig, mottagaren är inte ansvarig för innehållet!
  2. Du kommer att få ett brev som förklarar att en leverans har tagits i beslag möjligen på grund av olagliga eller förbjudna ämnen i paketet(beror på lokala lagar)
  3. Du kommer att bli tillfrågad om förklaring. Du behöver bara att påstå att leverans är inte din och skickades till dig säkert genom olycka
  4. du kontakta vår kundtjänst, kommer vi att be dig skicka oss skannad kopia av det dokument från tullen och vi kommer att skicka din beställning

 

Så utan vidare gå med oss idag så vi kan bygga en evig relation eller om du behöver ytterligare hjälp, vänligen maila oss på [email protected] och en av våra vänliga, kunniga team kommer att vara glada att hjälpa till.

Vi gör vårt yttersta för att skicka din beställning inom 7-9 arbetsdagar, men ibland är detta inte möjligt. Vi lägger inte på en helg eftersom detta skulle innebära att din beställning är kvar i transit längre än rekommenderad.

I extrema omständigheter kan en beställning kan ta upp till 21 dagar att komma fram, vänligen planera därefter.

Vi frågade oss vad våra kunder vill ha? svaret? Steroider av högsta kvalitet och till bästa pris och snabb leverans nästa dag! Självklart frakt utanför Sverige tar längre tid men det är fortfarande snabbare än någon annan steroid webbplats. om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss, vi har ett mycket bra team som kan ge dig råd om våra produkter eller om bodybuilding i allmänhet.

Vår Sändning är den föredragna metoden för transport för de som söker diskretion i förpackning och leverans, och för order som läggs utan recept.

Vanligen är 60% av flygpost paket anländer inom 12 arbetsdagar, medan 20-30% kommer fram inom 2-3 veckor och ytterligare andra kommer att visa upp på runt 30 dagar. Detta är en återspegling av inkonsekvenser med olika post-representanter, och inte tjänster som tillhandahålls av oss.

Tyvärr leverans tid är inte i vår hand är det upp till effektiviteten av postverket.

de Flesta beställningar levereras inom 10-15 arbetsdagar, men ibland kan det ta upp till 30-40 dagar affärer. Vi skickar via air mail, som är långsammare men säkrare. Ska du inte placera några beställningar om du inte är överens om leveranstid.

Alla nödvändiga tråd information som ingår med din orderbekräftelse som skickas till dig direkt efter din beställning. Vänligen kontrollera din e-post orderbekräftelse noga för instruktioner.

Om den osannolika händelse att paketet levererats till kunden valt adress och skrev på för som det visas på tracker. Om du som kund sedan tvister som han/hon har faktiskt fått paketet tvist kommer då att vara mellan dig själv och den kurir som om vi försöker att hjälpa till så som vi har gjort tidigare bud kommer att helt enkelt hänvisa till tracker och påpekar att det var undertecknad för. Så kunden kommer att ta upp denna tvist med posten och begära en "denial of service" - kvittot som visar oss att kuriren bekräftar och accepterar att de var fel på något sätt och paketet var antingen försvinner eller blir stulen, när du får detta och lämna till oss kommer vi att skicka igen.

Du är helt överens om att ovan nämnda uttalanden villkor vid beställning från oss.

Många Tack,
Natsladden.se Team