Dostinex

Dostinex

Tillverkare: Sun Pharmaceuticals
Modellnummer: 562
Tillgänglighet: I lager
Paket: 0,5 mg 2 tabletter
La sustancia: Kabergolin (Cabaser)
20.26€

Allmän information om Dostinex i Sverige

Dostinex är i en grupp av läkemedel som kallas dopamin-receptor antagonister. Det fungerar genom att minska mängden av prolaktin (ett hormon) som frisätts från hypofysen.

Dostinex används i Sverige för behandling av en hormonell obalans i vilka det är för mycket prolaktin i blodet (även kallad hyperprolactinemia).

Dostinex kan också användas för andra ändamål som inte anges i denna medicinering guide.

 

Hur man använder

Ta detta läkemedel exakt som det var ordinerats åt dig. Ta inte medicinen i större mängder, eller ta det för längre tid än vad som rekommenderas av din läkare. Följ anvisningarna på ditt recept etiketten.

Din läkare kan emellanåt ändra din dos för att se till att du får bästa resultat av detta läkemedel.

Dostinex tas vanligen två gånger per vecka under minst 6 månader. Ta inte denna medicin varje dag, såvida inte din läkare säger till. För att vara säker på att denna medicin är att hjälpa ditt tillstånd, ditt blod kommer att behöva testas regelbundet för att mäta ditt prolaktin nivåer. Din läkare kan vilja fortsätta kolla din prolaktin nivåer i flera månader efter du slutar att ta Dostinex. Missa inte alla schemalagda möten.

 

Klass läkemedel och Mekanism

Dostinex används i Sverige för att behandla problem som har samband med höga nivåer av hormonet prolaktin, antingen på grund av tumörer i hypofysen eller okända orsaker. Det kan också användas för andra villkor som bestäms av din läkare.

Dostinex är en dopamin-receptor-agonist. Det fungerar genom att blockera sekretion av prolaktin från hypofysen.

 

Glömda Dosen

Ta den missade dosen så snart du kommer ihåg. Om det nästan är dags för din nästa dos, hoppa över den missade dosen och ta läkemedlet vid nästa schemalagda tid. Ta inte extra medicin för att kompensera den missade dosen.

 

Förvaring

Butik Dostinex i rumstemperatur borta från fukt och värme.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.